Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac sa pot dormi? raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210425819 cu 8 ani in urma

Buna.am 17 ani si de vreo luna si ceva, mai exact de cand a inceput vacanta de vara nu mai pot dormi. Imi vin tot felul de ganduri rele, ma sperie orice zgomot, si nu pot dormi pe intuneric. Adorm abia spre dimineata pana la vreo 12. Toata ziua mi-e somn iar noaptea absolut deloc. Mainainte nu eram asa, puteam dormi si nu aveam gandurile astea. Imi poate afecta sanatatea intrun fel faptul ca adorm la ore tarzii? Va rog sa ma ajutati!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac sa pot dormi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna.
Nu stiu daca in ultima vreme au fost schimbari semnificative in viata ta. Poate exista situatii care iti induc diferite temeri. Cu certitudine insa ai si multe ganduri disfunctionale pe care nu le poti controla. Ar fi bine sa te relaxezi inainte de culcare, sa te gandesti la lucruri frumoase.Incearca sa nu mai dormi in timpul zilei pentru a-ti regla somnul. Daca nu reusesti, iti pot oferi sprijin in cadrul cabinetului. Putem explora mai amanuntit cauza acestor stari.
Cu drag,
Psih. Marina- Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Anxietate.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna, 17 ani! ce ar fi sa te gandesti bine la o activitate pe care o detesti... tu stii care anume, poti alege una dintre mai multe care iti vin in minte... Discuta si cu familia lucrul acesta.
Ei, si acum, cand nu ai somn, executi activitatea respectiva (repet, sa ai si sustinerea familiei). In scurt timp vei vedea rezultatele - daca este bine aleasa respectiva actiune).

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marry_Marry (acum 8 ani)

foloseste ***, calmeaza sistemul nervos si dormi foarte bine dupa el

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Marry_Marry
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Marry_Marry
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 8 ani)

Ca sa reglezi ceasul biologic, ar fi bine sa numai dormi ziua, tragi tare, iar noaptea vei cadea lata.Insa ai grija sa nu mai se repete acest lucru, culcate intotdeauna la ore potrivite, chiar daca e vacanta, pt ca nu e bine sa dormi aiurea, cum si tu iti dai seama.Nu patesti nimic la sanatate deocamdata, dar in timp pot aparea anumite tulburari.Daca iti reglezi de pe acuma somnul, totul va fi in regula.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mas (acum 8 ani)

Buna ziua, as avea si eu nevoie de ajutor fiindca de ceva timp am o stare de rau continua. Totul a inceput acum 1 an si jumatate cand iesind de la un film si am avut o puternica senzatie de lesin insa nu mi-am pierdut cunostiinta ( am vazut negru..mi s-au infundat urechile si mi s-au inp***at picioarele ) Intr-adevar m-am speriat f tare fiindca era primul moment de genul acesta din viata mea. Parca de atunci mereu imi este rau . Dupa acel incident aveam am mai avut niste secvente de genul ..cu senzatie de nod in gat si oftat si cascat continuu. De atunci parca nu exista Zi in care sa ma simt bine. Am o continua senzatie de cap tulbure ..de ameteala (dar nu invartit) ..parca nu mai vad focalizat..parca imi pierd concentrarea ..ca si cum plutesc ..uneori vad puncte argintii , si am o stare de rau in tot corpul..ca si cum ar urma sa lesin. Ameteala o simt si stand pe spate cu ochii inchisi . Am adesea senzatie de greata . Mentionez ca am avut 3 crize de vertij..in care nu puteam sta in picioare din cauza ametelii ..dar acelea s-au pus pe baza unui vppb in urma unui consult orl . Am si tensiune mica..9 cu 6 sau 8 cu 5..dar daca beau cafea am o stare de rau (Agitatie interioara) . Am bufeuri de caldura ..si ma deranjeaza lumina iar uneori parca culorile vederii se intuneca. Am uneori furnicaturi si amorteli si carcei. Tot uneori am o durere la tample..care apare ca si in urma unei presiuni . Mentionez ca am realizat ca sunt mereu tensionata .Mai ales seara am o stare de epuizare maxima, nu vad clar deloc, senzatie puternica de dezechilibru , parca fara stabilitate ... iar dimineata ma trezesc obosita. Am facut EKG , RMN , eco la inima si tiroida..analize de sange ( nu am nici lipsa de calciu).. am facut o radiografie la cervicala in care a iesit o inversare si o pensare, dar am inteles ca a fost facuta radiografia intr-o pozitie gresita( nu cu capul in sus) Ar mai fi spasmofilia , dar am inteles ca aceasta o are toata lumea. Va rog frumos, ar putea cineva sa imi dea niste sfaturi ..fiindca ameteala aceasta .. mai exact plutirea cu dezechilibru si nevazutul clar ma afecteaza f tare fiindca nu ii gasesc o cauza ..Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.