Clickmed
programare rapida la medic

Respiratie urata! ajutor!

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de Deiiut cu 8 ani in urma

Buna. De cand ma stiu am respiratie urat mirositoare..la inceput nu am dat importanta crezand ca e ceva trecator,cu cat am crescut am inceput sa fiu foarte frustrata de acest lucru ,sufar foarte mult. Probleme cu dantura nu am,analiza pentru helycobacter am facut si a iesit negativ,maine am programare la gastro dar nu cred ca o sa rezolv mare lucru. Am tot citit pe diferite forum.uri si sunt zeci de persoane ca mine..care nu au gasit solutionare..vreau ceva concret va rog! Ajutor!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Respiratie urata! ajutor!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Mirna (acum 8 ani)

Mai poate fi de la constipatie si/sau paraziti intestinali. Fa-ti o analiza pt paraziti. Dieta e importanta si ea, mai putine alimente procesate si mai multe cruditati. Poti folosi si ata dentara si periutele interdentare foarte subtiri pt maselele din spate la care nu ajungi cu ata. Iti spun din experienta, multe resturi cu miros fetid ies de acolo.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.