Clickmed
programare rapida la medic

Întreruperea administrarîi AC înaintea terminarii blisterului

Contraceptie
Intrebare postata de cosminamaria12307u7 cu 8 ani in urma

Buna ziua!
Vara asta merg la mare pe data de 11 iulie și mi.a venit menstruația pe 14 iunie iar la mine e regulata și vine exact la 28 de zile deci îmi venea pe data de 10 iulie cane trebuia sa plec la mare. Așa ca am început sa iau anticoncepționale Karissa când mi.a venit menstruația și sa nu mai fac pauza de 7 zile și sa continui cu a doua cutie. Însă acum mi.am dat seama ca pe data de 26 iulie termin a 2.a cutie și îmi vine menstruația iar eu pe data de 29 pana pe 2 august merg la un festival de muzica în cluj și m.ar deranja foarte mult dacă as fii pe ciclu. Știți cumva dacă as putea sa încetez sa mai iau pastile din a 2.a folie după ce vin de la mare? Dacă nu..Cu ce metode as putea sa.mi întârzii ciclul iar ? și după terminarea celor 2 cutii îmi va venii mai tare ca de obicei? Și dacă în timp ce iau a 2.a folie fara pauza de 7 zile și am contat sexual neprotejat și apoi după vreo 11 zile opresc administrarea lor pentru a.mi veni menstruația exista riscul de a rămâne gravida ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Întreruperea administrarîi AC înaintea terminarii blisterului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.