Clickmed
programare rapida la medic

Streptococcus Agalactiae

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Car0line cu 8 ani in urma

Buna ziua! De doua luni ma tot chinui sa scap de streptococcus agalactiae din zona genitala. La primele semne ale aparitiei acestei bacterii am mers la ginecolog.

Rezultatele analizelor sunt:

- Examen microscopic colorat = Reactie inflamatorie intensa cu polimorfonucleare; numerosi cocobacili gram-pozitivi.

- Examen bacteriologic = Culturi aerobe: prezent streptococcus agalactiae in cantitate moderata.

Pana cand am asteptat rezultatele, ginecologul mi-a zis sa folosesc tantum roza circa o saptamana (in fiecare zi de 2 ori pe zi) si canesten (chiar si intravaginal).
In intervalul de timp in care am asteptat sa-mi ajunga rezultatele de la laborator si sa merg din nou la ginecolog sa-mi prescrie un tratament pentru a scapa definitv, la exterior ma vindecasem total (in interior nu).
Iar tratamentul adecvat pe care intr-un final mi l-a prescris sunt ovulele (10 zile, cate una pe zi).
Dupa ce am folosit primul ovul, a doua zi, am inceput sa am niste mancarimi lejere la intrarea in vagin... Iar, treptat, dupa trei zile toata zona externa devenise rosie si prezenta borbonele (practic ceea ce am reusit sa tratez cu tantum roza si canesten mi-a reaparut dupa folosirea primului ovul)... ca sa nu mai vorbesc despre mancarimile pe care le am... sunt insuportabile, nu ma lasa sa dorm nici noaptea.
De cand mi-au aparut primele mancarimi si pana azi, au trecut 7 zile.
Mi am facut iar programare la ginecolog, dar voi ajunge abia peste 3 zile... si problema e ca deja ma urc pe pereti din cauza disconfortului pe care il am.


Intrebarile la care vreau sa am raspuns sunt:

- De ce dupa ce am inceput sa iau ovule mi-a revenit inflamatia asta plus mancarimile (pe care, inainte sa incep sa le tratez cu tantum roza si caneste, nu le aveam)?
- Cat de grav e sa ai aceasta bacterie?
- Ce tratament as putea aplica? (se pare ca ceea ce am folosit pana acum m-a facut doar sa cheltui bani si timp de aiurea)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Streptococcus Agalactiae"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.