Clickmed
programare rapida la medic

Probleme intestinale - rog raspuns

Constipatie
Intrebare postata de nicu1983 cu 8 ani in urma

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema FOARTE DERANJANTA!!!

De circa 3 luni am unele tulburari intestinale care imi dau batai de cap si la propriu dar si la figurat! Totul a inceput cu o constipatie de cateva zile (3-4), apoi s-a transformat intr-un scaun moale la primele ore ale diminetii (pe la 5-6). Scaunele moi (unul singur pe zi) au continuat vreo 2 saptamani.

Cu timpul scaunele s-au mai reglat, dar au aparut crize severe de borborisme abdominale (pe centru sub buric) dimineata la trezire, dupa mese si seara cand ma intindeam in pat.

Ei, a trecut si aceasta faza. Borborismele s-au diminuat, acum mai am cand si cand...


Problema in prezent sta cam asa: am scaun dimineata cam la aceeasi ora zilnic! Ma deranjeaza ca nu pot iesi cu scaunul acasa si imi vine exact cand ajung la servici. Scaunul este in cantitate destul de mare, consistenta normala spre moale. Daca reusesc sa fac acasa...nu iese decat o bucata mica, mai tare si cu mucus. Dupa ce ies la servici, totul este ok pana la pranz. Dupa pranz insa simt o senzatie de apasare pe sale si parca as avea iar nevoia de a merge la baie. Merg dar degeaba. Nu fac nimic,.
Si pana seara o tin tot asa. Deci dupa pranz parca ma blochez, parca nici gaze nu mai pot da decat cu mare dificultate!
A doua zi, pornim de la capat.
Acum, ce pot sa zic, am devenit si o persoana foarte sedentara (8-9 ore de stat pe scaun) si am mai si stat in ultima saptamana cu un aer conditionat batand in spate...

Ca si medicatie iau doar Ibutin. Mi-a fost prescris de doctorul care mi-a spus ca am un usor intestin iritabil - declansat pe fond de stress!

Ecografiile abdominale au iesit ok
2 teste hemoculte - negativ
Hemoleucograma a iesit foarte buna, mai putin VSH - 16!
Nu am slabit si am pofta de masa!

Cred ca pe fond psihic am si suferit putin, din acest motiv am tot timpul o stare p***a, cu usoare ameteli si usturimi de ochi.

De durut nu ma doare nimic. Vad ca aceste simptome se amelioreaza cand am activitate si ma iau cu altceva!

Astept cu mare interes orice raspuns!

Barbat, 31 ani.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme intestinale - rog raspuns"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

clau (acum 8 ani)

Buna Nicu! Da-mi un e-mail pe [email protected] pentru a te putea ajuta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.