Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu cum sa procedez raspuns medic

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de alex6666 cu 8 ani in urma

Buna ziua !Am 25 de ani si simt ca nimic nu ma mai face fericit...am o situatie financiara foarte buna...ma gandesc ca trebuie sa fiu complet sincer cand discut despre mine si despre problema mea altfel nu as primi un sfat real care sa ma ajute...in ultima vreme singura mea fericirie e alcoolul ...ma face sa ma simt ca si alta persoana ...ma face glumet cu chef de viata ..ma simt mult mai activ...realizez ca este o problema ...si deja ai mei isi fac griji...nu stiu cum sa procedez ...nu mai am chef de nimic pana cand ridic paharul si deodata ma schimb total....devin alt om cu alta stare de spirit ...nu cred ca sunt alcoolic pt ca beau cel mult o data la saptamana dar simt ca ceva nu e in regula ...nu e normal ..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu cum sa procedez"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

AlynLion (acum 8 ani)

Pare un pui de depresie..daca situatia se mentine ar trebui vizitat un medic psihiatru pentru tratament medicamentos si mai ales un psiholog.Alcoolul nu e solutia si s-ar putea sa cadeti mai rau daca nu actionati cum trebuie la timp.Si eu am avut depresie si ma simt mai bine cu tratament.Trebuie sa te bucuri pentru orice ,sa dai sens vietii tale si sa-ti fixezi un obiectiv maret.Succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AlynLion
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AlynLion
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Anne (acum 8 ani)

Ai nevoie de un motiv pentru a fi fericit. Motivul il poti gasi fie in sperantele tale de a avea o familie, de a face performanta in ceva, fie in sperantele celorlalti. Atunci cand ai o situatie financiara p***a, nu iti permiti sa fii deprimat, pentru ca esti prea preocupat pentru a te lupta sa rezisti. Si, culmea, situatia asta chiar iti aduce fericire prin reusita supravietuirii. Atunci cand ai o situatie financiara buna sau foarte buna (cum e cazul tau, din cate inteleg), simti ca nu mai ai pentru ce te zbate. Dar gresesti. Oamenii care au, nu au degeaba sau ca sa fie lipsiti de motivatie ori nefericiti. Oamenii care au... ei au dintr-un motiv: sa invete sa imparta cu ceilalti. Daca situatia iti permite, incearca sa iti gasesti fericirea luptand alaturi de ceilalti care nu au acelasi noroc: vei vedea ca cea mai mare satisfactie o vei gasi in zambetul unui om caruia ii redai speranta. Voluntariatul, filantropia iti pot suplini orice sentiment pe care ti se pare ca il castigi prin consumul de alcool. Incearca si te vei convinge ca nici tot alcoolul din lume nu iti poate oferi cat iti ofera bucuria din ochii unui copil care primeste pentru prima oara, chiar si la varsta de 7-8 anisori, cadouri de la Mos Craciun. Oferi speranta, ajuti oamenii sa fie mai buni si mai fericiti, creezi o lume mai buna. Pentru tine. Pentru ceilalti. Incearca! Niciodata sa nu alegi prima solutie (spre exemplu alcoolul), chiar daca aparent e cea mai usoara. E aproape intotdeauna o capcana. Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mia (acum 8 ani)

Sincer, trebuie sa stii ce vrei de la viata, trebuie sa respecti munca familiei care te intretine si sa te gandesti ca la 25 de ani poti face multe lucruri bune care sa iti aduca satisfactie. Incepe prin a te intretine din munca ta si sa vedem daca vei mai spune ca ai o situatie buna, situatie buna poate au parintii tai nu tu.Respecta-te pe tine si pe cei din jurul tau, fii sigur ca nu bucuri pe nimeni cand pui mana pe pahar.Cauta-ti o ocupatie decenta, o prietena nu mai multe, prieteni de calitate deci intr-un cuvînt ocupa-ti timpul cu lucruri bune , folositoare. Depresia si alcoolismul se trateaza cu multa vointa. Succes.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna seara. Inteleg ca problema este una de profunzime, pentru care va recomand sa discutati cu un psihoterapeut - inainte de a va adresa unui psihiatru si de a incepe un tratament medicamentos. Daca doriti, pentru amanunte ma puteti contacta la adresa de mail: [email protected]
Succes!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologie si psihoterapie.

Inscrie-te aici!
Psihoterapeut Gabriel Pîrvan MPsihoterapeut Gabriel Pîrvan este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna seara, Alex

Unii oameni incearca sa treaca peste starile psihice neplacute cu ajutorul alcoolului. Totusi, consumul de alcool pe termen lung are multiple efecte negative, printre care si posibile stari depresive. Cu alte cuvinte, alcoolul poate amplifica problemele pe care initial parea sa le rezolve sau sa le tina sub control.
Indicat ar fi sa apelezi la serviciile unui psiholog pentru a invata cum poti trece peste starile psihice deranjante (ex anxietate, indispozitii prelungite, tristete si pesimism etc.)
Toate cele bune!

Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
Telefon: 0764.443.184
Mail: [email protected]
Website: www.psihoutil.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 8 ani)

Omule, acum sincer, TU NU STI ce te face nefericit? cum poti sa te simti asa fara sa sti de unde vine cauza.Trebuie identificata cauza, in cazul in care aceasta nu e recenta, ci e veche si s-a insamantat in creierul tau acolo.Solutia ideala este sa consulti un psiholog, iar in timp, si bineinteles cu vointa ta proprie, te vei readuce la normal.Gaseste o pasiune, ceva ce te face fericit, ceva care sa te faca sa te simti important, si atunci vei avea o alta stare de spirit.Nu cadea in patima alcoolului, ca o sa-ti blestemi zilele, renunta la el ACUM, cu cat mai repede, cu atat mai bine.Alcoolul NU REZOLVA probleme, ci doar le amorteste, practic iti face creierul mai relaxat, dar samanta problemei va continua sa existe, numai TU poti face ceva, si pt asta trebuie sa si apelezi la ajutor, ca sa poti sa intelegi ce trebuie facut.Asculta ce spun, viata e grea, dar si frumoasa, daca stim sa o facem asa, tine de noi sa ne punem pe picioare si sa avem o vointa de fier.Fi tare si determinat sa lupti si sa invingi, numai asa vei scapa de depresie si vei avea o viata buna si implinita.Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.