Clickmed
programare rapida la medic

Ce as putea face? raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de AlynLion cu 8 ani in urma

Buna ziua.Sunt baiat ma numesc Alin.Am TOC,anxietate si fobie sociala cu o tensiune psihica ..Iau tratament medicamentos olanzapina,venlafaxina,anafranil si pramistar si pot spune ca tratamentul ma ajuta 45-50%.Gandurile adica obsesiile tot le mai am,compulsiile la fel iar pe strada cand trebuie sa vorbesc sau la liceu sau intr-un hyopermarket cu multa lume simt o tensiune psihica,ma pierd si ma simt timorat in fata oamenilor.As vrea sa stiu cum pot sa scap mai ales de fobia sociala ,timorarea si tensiunea psihica.Am fost la o doamna psiholog clinician dar nu s-au vazut rezultate,nu m-am simtit bine ,am fost si la psihologul scolii la fel..imi dadeau sfaturi mai mult si vorbeam..ce as putea face?Sunt disperat.Cel mai mult ma supara fobia sociala,tensiunea si timorarea..Simt ca nu mai pot face nimic sa ma schimb in legatura cu acestea 3.As vrea macar un sfat,ce sa fac,sau niste nume de carti sau site-uri care m-ar putea ajuta..Simt ca nu am deloc viata sociala ,defapt nu simt,asta este realitatea.Din cauza fobiei sociale,tensiunii,timorarii,timiditatii excesive nu mai am prieteni si mi-e frica sa ies intr-un grup de baieti..Ce as putea face si care sunt sfaturile dvs?De asemenea imi puteti scrie daca stiti ceva naturiste sau site-uri sau carti care m-ar putea ajuta.Am mare nevoie de ajutor.Multumesc mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce as putea face?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna,Alin! Ce varsta ai? Cand ai fost diagnosticat cu TOC si cat timp a durat terapia? Cum ai ajuns la psihoterapeut? Cartile si site-urile nu te vor ajuta, cel mai bina e sa gasesti un psihoterapeut competent (psihoterapie cognitiv-comportamentala). Daca doresti sa discutam, ma poti contacta la adresa de mail pe care cred ca o stii deja: [email protected]

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.