Clickmed
programare rapida la medic

Problema...TOC si fobie sociala

Sanatatea mentala
Intrebare postata de Number cu 8 ani in urma

Salut.
Cum vi se pare tratamentul meu?
Olanzapina, venlafaxina, anafranil si pramistar..

Marea mea suparare e ca nu imi permit sedinte la un psiholog..si am cumparat niste carti motivationale si de psihologie..

Ma simt bine cu tratamentul dar il iau in doze destul de mari, in trecut cand fostul doctor mi-a scazut pastilele am dat si in episod psihotic..Consider ca mai bine il iau in doze mari decat sa imi fie rau cu doze mici.

Dar am auzit ca afecteaza ficatul...

Faza e ca am dezvoltat o fobie sociala, nu ma simt bine cand e multa lume, nici la scoala nici la bisericanuci intr-un magazin, ma apuca emotiile si nesigurants`tensiunea, ma pierd...iar tratamentul ma ajuta in TOC dar nu si in fobia sociala..

Sunt la invatamant cu frecventa redusa ca la zi nu fac fata din cauza starilor de fobie sociala si uneori de TOC..
Din cauza inrautatirii starilor de TOC si FS in trecut am amanat deja 3 ani de scoala si mor de ciuda iar acum problema a ramas cu fobia sociala, ma pierd unde-i mults lume sau cand trebuie sa ma descurc in fata unor persoane, la profesori, doctori, institutii, examene...nu am incredere in mine iar cand vad un grup de baieti sau de fete tinere ma apuca tensiunea, frica si nesuguranta..


Deci cu TOC-ul e sub control si datorita medicatiei crescute dar cu fobia sociala ce as putea face?Cu nesiguranta, neincrederea, tensiunea..?

Am 21 de ani.
Deci am TOC si fobie sociala cu anxietate cateodata

Ce as putea face?Unde si cum pot sa ma ajut? In general TOC-ul se accentueaza toamna si tare mi-e frica de un nou val de rau de TOC


Daca aveti materiale ,nume de carti,filme etc care m-ar putea ajuta va rog sa le postati aici..
Merci pentru viitoarele raspunsuri

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema...TOC si fobie sociala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.