Clickmed
programare rapida la medic

Ameteala.

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de andreitd cu 8 ani in urma

Buna ziua! Acum 5 zile m-am asezat la pc si dupa doua minute am fost lovit in plin de o ameteala puternica. Imi pierdeam echilibrul,transpiram, iar daca inchideam ochii senzatia isi pierdea din intensitate. Am adormit aproximativ doua ore si mi-am revenit oarecum. Inca mai aveam o stare ciudata ca si cum ceva nu era ok. A doua zi cand m-am trezit,am mancat si m-am asezat din nou la pc iar senzatia a reaparut. Am crezut ca este o cadere de calciu. De atunci nu am mai avut starea asta grava. Dar inca ma gandesc la lucrul asta. Am o stare de om bolnav, moleseala...stau mai mult in pat. Nu mai am greturi dar parca tot nu ma pot concentra cum trebuie. Din ce am citit pe net poate sa fie hiperglicemie, mai ales ca unele simptome corespund,cum ar fi gura uscata. Dar gura uscata la mine era ceva normal. Sau mai poate fi ceva pe fond de stres, tinand cont ca sunt cu licenta,cu sesiunea si cu tot ce tine de facultate. Dar nu sunt o persoana care se panicheaza usor. Este normal sa raman cu starea asta de moleseala si oarecum frica ca se poate intampla iar.? Ma simt lipsit de energie. Ceva nu este cum era inainte.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteala."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.