Clickmed
programare rapida la medic

Mici Probleme erectile

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de tjx_tjx cu 9 ani in urma

Buna ziua,
Intampin cateva probleme de tip sexual, in sensul ca incep sa cred ca am probleme de potenta.
In timpul liceului si in primul an de facultate, nu m-a dezmagit niciodata potenta mea. Penisul era intotdeauna la capacitate maxima ( 19 ) si nu se indoia deloc, era in permanenta tare pe toata durata actului sexual, durata partidei era buna 20-30 de minute iar eu simteam placere maxima.

Insa, incepand cu al doilea an de facultate intampin aceste prob:
- Penisul nu mai atinge 19 cm, iar cand atinge este foarte moale si nu pot penetra decat cu dureri pentru mine.
- Durata actului sexual a scazut la 5-6 minute
- Nu este deloc puternica erectia, desi simt ca este " tare " cand pun mana si incep actul sexual devine cumva mai moale si inexplicabil de flexibil.
- Cand nu se intampla cele de mai sus si duc mai mult timp in actul sexual, nu pot ejacula decat prin masturbare. Am incercat sa astept sa vad cat timp stau pana ejaculez natural insa dupa 1 ora jumatate a renuntat partenera la idee.

Ideea este ca imi doresc sa gasesc niste suplimente, niste medicamente care sa-mi optimizeze viata sexuala. Nu imi doresc nici sa fiu Rocco Sifredi dar nici nu vreau sa dureze o partida mai putin ca o tigara.
Ce medicamente sau ce tratamente sugerati pentru optimizarea vietii sexuale sau ce sfaturi imi oferiti in aceasta situatie?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mici Probleme erectile"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Deno (acum 8 ani)

Gasesti atat in farmacii cat si pe net o sumedenie de suplimente/medicamente care pot sa te ajute. Poti sa mai lasi sa treaca ceva timp , poate problema ta e una psihologica. Posibil sa ai o anumita teama, angoasa. Mai exista si ceva pompe care sunt utile si ele pentru ca pot sa creasca cantitatea de sange in interiorul penisului. DIn ce stiu eu sunt folosite pentru persoanele care nu pot lua medicamente din cauza ca au probleme de sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Vasilache (acum 8 ani)

Chiar astazi am inceput sa fac si eu o cura cu niste suplimente alimentare pentru cresterea potentei. Nu am probleme chiar atat de grave, dar ma gandesc ca o sa-mi creasca performantele sexuale dupa ce termin cutia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
jordy (acum 6 ani)

ce cura faci vasilache

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de jordy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de jordy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.