Clickmed
programare rapida la medic

Ce as putea sa am ?

Boli intestinale
Intrebare postata de bogdanbobo cu 8 ani in urma

Buna ziua ! de vreo 7 luni de zile ma confrunt cu balonari abdomen marit gaze intestinale bolboroseli anemie palpitatii ragaieli scaun nedigerat constipatie si diaree scaun de diferite forme de la tare la moare sau de la inchis la deschis defecatie incompleta senzatie de plin ..ma simt mai bine dupa defecatie sau eliberarae de gaze batai de inima in burta .. in urma tuturor analizelor miau gasit gastrita esofagita duodenita lipsa de fier colecist lenes stafilococ auriu in scaun ..si posibil colon si intestin iritabil ..am urmat multe tratamente dar dejeaba.. desi am lasat ultima colonoscopia ca imi este frica de ea...tot acolo ajung din pacate si saptamana viitoare sunt programat la o colonoscopie dar imi este foarte frica de analiza in sine si de verdict :(... ce credeti ca ar putea fi sau ce miar putea gasi la colonoscopie ? mai are cineva simptomele astea ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce as putea sa am ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

MembruMobileApp1501684925 (acum 6 ani)

Ai găsit pana la urma ce ai? Cu apoximativ aceleasi simptome ma confrunt si eu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1501684925
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1501684925
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp1503602666 (acum 6 ani)

Buna ziua!Ceva asemanator am si eu!De o luna disconfort stanga,scaune schimbate cu constipatie si dearee cu fragmente fecale,stari de rau,lipsa energie,ceva vascos in gat urat mirositor si alb pe limba...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1503602666
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1503602666
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.