Clickmed
programare rapida la medic

Vegan care nu mai reuseste sa slabeasca.

Diete
Intrebare postata de gabi10012 cu 9 ani in urma

O sa incep cu povestea vietii mele,copil gurmand,pofticios,crescut cu "de toate" la 15 ani a renuntat la mancare nesanatoasa,devenind totodata vegetarian.Nu mai puteam manca carne,imi era scarba ,am inceput sa slabesc in vara aceea in jur de 17 kg(de la 78),in 3 luni,recunosc nu prea mancam,ca aveam si aparat dentar si aveam dureri de dinti.In clasa a 8 a ,mancam dimineata,masa de pranz nu exista si seara foarte putin,mi am pastrat greutatea pana prin clasa a9 a cand incepeam sa ma infometez mai mult,nu mancam nimic,doar cate 2 ligurite cu gem,si ma ingrasam,slabeam,si tot asa.In vara anului 2013,am hotarat sa trec pe stilul de viata raw vegan(ca sa scap de acnee) ,si am mai slabit si mancam foarte mult,orice cantitate,dar crud.Eram foarte fericita,si am inceput sa mananc si mancare gatita ,faceam si sport (tae bo),dar deodata am inceput sa mananc si covrigei si grisine,pe la scoala,si timp de sport nu prea am mai avut.si incepeam sa ma ingras.Vazand ca ma strang pantalonii de uniforma am luat masuri,stupide,evident, am zis 4 zile sa nu mananc nimic si sa beau doar limonada cu miere,aveam energie prima data,dar dupa ce renuntam si mancam ma ingrasam ,mult mai mult .Am repetat dieta cu limonda,si ma simteam rau,si am renuntat la ea,am inceput sa fac iar sport si tot nu slabeam in aveam 70kg...Practic toata vara nu am stiut ce sa mai fac,faceam zumba ,alergam ,si mancam fruccte si pe la 3 ,rosii cu branza de capra,aveam unele momente cand mancam mai mult,dar mancam supa sau ciorba.In toamna ,aveam vreo 77 kg,incercam sa mananc putin,si faceam si sport...apoi am mai slabit ac***a acum 73,dar sunt pufoasa,si nu ma simt bine in pielea mea,stiu ce alimente sunt sanatoase,cum sa le combin,analizele le am perfecte si tot nu slabesc.(meniul meu intr-o zi: dimineata smoothie ,gustare la 11,sau 10,un mar,la 2 manac ori salata,ori legume,ciuperci cu salata,iar seara ori nu mananc nimic,ori mananc salata.NU STIU CE SA MAI FAC,fac sport extrem(insanity workout)pana incep sa plang,am nevoie deajutor,ca nu mai suport,vreau sa fiu sp***a ca inainte dar sa nu ma infometez,ca ma simt oribil.La varsta mea de 18 ani,si inaltimea de 1.73,trebuia safiu mult mai sp***a,mentionez,ca nu mananc niciun fel de proteina animala,carnea nu vreau sa o mai vad,iar lactatele de pe piata numai sanatoase nu sunt,asa ca mai bine nu,ouale-le detest.Am nevoie de ajutor.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vegan care nu mai reuseste sa slabeasca."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Faptul ca te preocupa atat de mult greutatea ta nu este bine pt ca ai o greutate FOARTE BUNA pt varsta si inaltimea ta, iti spun fiind specialist in sport si nutritie.Carnea sa sti de la mine ca nu ingrasa DELOC, decat daca are grasime, dar proteina nu ingrasa, ci chiar este folosita in regimurile de slabire.Daca tu vrei neaparat sa mai dai jos din kilograme iti recomand sa mananci putin si des, cam 4-5 mese pe zi din 2-3 ore, alimentele sa fie slabe in carbohidrati si grasimi, proteina mananca macar vegetala(nuci, seminte etc), bea apa cam 2-3 litri pe zi, si fa 1 ora cardio(banda de alergat, bicicleta) de 4-5 ori pe saptamana, pana ajungi la greutatea dorita.Totusi eu iti recomand dupa ce topesti grasimea, sa faci si antrenamente pt musculatura, ca sa iti formezi un corp atletic si armonios.Tu trebui sa adopti un stil de viata pt a avea o greutate buna si un corp sanatos si atragator, si sa numai fi stresata pe chestia asta si pe nimic in general, sa fi mai relaxata si matura in gandire, ca, chestia asta cu cateva kilograme in plus este usor de rezolvat cu CALM si nu este o problema deloc grava ci tu o dramatizezi.Ma bucur ca mananci fructe, legume dar mananca si ceva animal macar carne de pasare sp***a, peste, oua, lactate mai rar, dar sa sti ca mancand si produse animale nu faci nimic rau organismului, ba chiar il echilibrezi, si tocmai asta e important.Adopta un stil de viata fizic si mental sanatos, si vei vedea ca totul e mult mai usor de rezolvat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gabi10012 (acum 9 ani)

Multumesc frumos pentru sfaturi,o sa fac mai mult cardio,desi fac bootcamp.carnea nu o pot introduce in alimentatie,nu pot eu sa mananc, din mila pentru animale.O sa am grija la cantitati,la combinatii si la indicele glicemic al alimentelor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabi10012
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabi10012
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefania (acum 8 ani)

Gabi, trebuie sa incepi sau sa incerci cafea verde. Vezi tu, eu ma mentin in forma, adica kilogramele, prin consum de cafea verde. Intra si tu pe http://vreauin.club

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.