Clickmed
programare rapida la medic

Trombofilie?

Teste genetice
Intrebare postata de Mjulia cu 9 ani in urma

Buna! Va scriu si eu, poate va puteti da cu parerea macar...
Am facut si eu analizele speciale in urma unei pierderi la 7 sapt.
Rezultatele sunt: prezenta - mutatia hom a MTHFR A1298C
- 675 4G/4G genotip homozigot
- 844 GA genotip heterozigot
Rezultatul se coreleaza cu scaderea activitatii fibrinolitice.
Doctorul nu mi-a dat detalii de ce, cum si cand, in 30 de sec mi-a spus sa fiu fericita ca stiu motivul pt care am pierdut, ca daca fac injectii pot sa fac 10 copii! Dupa 1 an,sunt din nou insarcinata si nu stiu ce sa fac... nu imi este teama sa-mi fac injectii (am trecut prin lucruri mai rele in viata), dar nu as vrea sa le fac degeaba... dupa cat m.am tot documentat pe internet si am multe prietene care au boala asta(la moda), am o neliniste si cred ca ce am eu nu este atat de grav cat sa fac injectiile astea.... Mai specific ca momentan mi-a dat sa iau Aspirina de 50mg, asta pana raman insarcinata mi-a zis si apoi trec pe Heparina.
Imi fac scenarii degeaba? Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Trombofilie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21552603009 (acum 5 ani)

Buna! In urma unei sarcini oprite din evolutie, si la indemnul medicului, am facut analizele de trombofilie genetica. Rezultatele sunt similare: mutatia A1298C in MTHFR, mutatia 675 4G heterozigot si 844A/G in gena PAI. Ai reusit sa duci sarcina la final cu success (sper din suflet)? Daca da, ai vreo recomandare? Medicul mi-a spus scurt ca rezultatele sunt ok, insa asta nu m-a linistit deloc. Faptul ca exista aceste mutatii si pentru ca deja am pierdut o sarcina, ma face sa ma ingrozesc la gandul ca a doua oara ar putea sa aiba acelasi deznodamant. Va multumesc mult! Claudia

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21552603009
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21552603009
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.