Clickmed
programare rapida la medic

Ma poate ajuta cineva?

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de crengutza cu 9 ani in urma

Buna seara,ma numesc Elena ,la varsta de 33 de ani am fost operata de cancer de laringe(laringectomie totala),MAI BINE SPUS NU MAI POT VORBI.In urma tratamentului cu citostatice mi-au fost afectate gustul ,mirosul si cel mai grav e ca am ramas fara dinti si masele.Venitul meu e de 234 ron pensia de handicap si nu imi pot permite lucrare stomatologica,va rog daca poate cineva sa ma ajute sa pot remedia cat de cat problema.Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma poate ajuta cineva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

De mancat cum mancati? Ca nu puteti manca numai supe, piureuri si sucuri, in primul rand ca vi se deregleaza digestia.Acum referitor la intrebare, singura solutie este, ori strangeti bani mai mult timp, si pe langa asta, mai vindeti sau faceti rost de undeva, cereti la familie sau imprumutati-va, inafara de asta nu-mi dau seama.Imi pare rau pt dvs referitor la pierderea vocii, insa sa stiti ca exista solutii si pt asta, se poate face transplant, alte solutii fiind nefolositoare, pt ca dvs numai aveti laringe.Incercati sa rezolvati si problema asta, ca nu e bine sa stati asa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.