Clickmed
programare rapida la medic

Hemoroizi

Hemoroizi
Intrebare postata de vasile88a cu 9 ani in urma

Buna!in urma cu ceva timp au inceput niste banale mancarimi in zona anala,am luat legatura cu o cunostiinta care lucreaza in domeniu si am facut o colonoscopie in urma caruia verdictul a fost hemoroizi interni dar in faza incipienta!
Am urmat regim,consum multe fructe si apa multa zilnic,dimineata mananc cereale naturale si n-am probleme cu scaunul!Ceea ce ma deranjeaza sunt mancarimile care ma omoara cu zile sa zic asa,am urmat tratament cu Detralex si proctolog supozitoare si dupa 2 luni ma simteam mai bine dar apoi au revenit mancarimile intr-un mod agresiv:nu pot dormi noaptea...ma trezesc mereu la 3-4 noaptea flux continuu!Tin sa afirm ca n-am avut niciodata sangerari sau dureri!Doctorul mi-a recomandat sa fac prelevari de biopsie....nu stiu ce sa mai iau ca am ajuns sa imi blestem zilele din cauza acestor mancarimi

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Hemoroizi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Va recomand cateva remedii naturale supozitoarele Hemorsan in cure de 6-12 zile si ceaiul Hemorlax cate 2-3 cani pe zi.Daca optati pentru un tratament naturist cel mai indicat este un consult la un cabinet de fitoterapie pentru un tratment complet si adecvat.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp1481120183 (acum 7 ani)

Am avut (din fericire, pot folosi timpul trecut!) si eu o problema cu hemoroizii pe la inceputul verii: dureri cumplite, imposibilitatea de a sta la volan, dimineti infernale petrecute la toaleta... unii dintre cei de-aici stiu la ce ma refer. Am umblat mult pe forumuri, excluzand de la bun inceput varianta operatiei; am constatat cu ocazia asta ca multe postari sunt strict comerciale (reprezentanti, probabil, ai cate unui producator farmaceutic) si, ca urmare, nu mi-au inspirat nici un fel de incredere.

Pot spune acum ca am scapat de ei (hai sa fiu mai precis: ii tin sub control si imi desfasor viata in mod normal) in urma unui tratament de cateva luni cu un preparat farmaceutic – se poate obtine de la orice farmacie cu laborator – la care am adaugat unul medicamentos. Preparatul farmaceutic consta in: anestezina (5 gr.), hidrocortizon (200 mg), nitroglicerina (4 compr.), clorfeniramin (3 compr.), ihtiol (1 gr.), lanolină (5 gr.), vaselină (25.gr.). Aspectul e oribil – maro – iar mirosul e cel al unei creme de ghete de p***a calitate. Se administreaza de doua ori pe zi, intrarectal. Dar MERGE! Suplimentar am urmat un tratament cu Detralex (doua compr./zi), pe care l-am schimbat ulterior cu Devaricid, în aceeaşi doză, dar mult mai ieftin.

Am mai renuntat la condimente, la ardeii iuti (chiar si murati) si incerc sa stau cat mai putin la wc dimineata.

Sper sa functioneze si la altii. Este o afectiune pacatoasa, dureroasa, iar daca cele spuse mai sus pot ajuta pe cineva, m-as bucura.

Bafta si sanatate multa!

Daniel

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1481120183
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1481120183
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.