Clickmed
programare rapida la medic

HORMONII SI TULBURARILE ENDOCRINE

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de TUDOR EMIL cu 9 ani in urma

BUNA SEARA!FIICA MEA IN VIRSTA DE 27 ANI A SUFERIT ANUL TRECUT DE EXTIRPARE TOTALA DE TIROIDA.DUPA OPERATIE SI PINA ASTAZI S-A SIMTIT RAU,CU FURNICATURI SI AMORTELI ALE FETEI ,MIINILOR SI PICIOARELOR,STARI DE DEPRESIE SI ATAC DE PANICA,CU STARI DE TEAMA,FRICA SI STARI EMOTIVE NEGATIVE.LUNA DE LUNA MERGE LA ENDOCRINOLOG CU ANALIZELE DE UNDE REIESE FAPTTUL CA ESTE TOT TIMPUL CU CALCIU SCAZUT,FT4 SI TSH DE ASEMENEA SUB LIMITA NORMALA.ACUM IA EUTIROX100,CALCIU CITE 3-4PASTILE PE ZI,MAGNEZIU SI VIT.D3A AVUT HIPERTIROIDA SI BASEDOF.CU TOATE CA MANINCA REGIM,IA IN GREUTATE,ARE1,65M SI 72KG.VA ROG DIN SUFLET DACA PUTETI SA NE AJUTATI CU UN SFAT.VA MULTUMESC DIN SUFLET!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "HORMONII SI TULBURARILE ENDOCRINE"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SonyMarika (acum 9 ani)

Si eu sunt operata de 4 luni . Ma simt foarte rau si nu-mi revin deloc . Ba ameteli si sufocare , ba furnicaturi si intepaturi in maini si picioare , dureri de cap si stari de confuzie . E groaznic nu sunt in stare de nimic . Calciu bun , tsh in valori normale . Nu mai stiu nici eu la usa carui medic sa mai merg ca m-am saturat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SonyMarika
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SonyMarika
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
elena miha (acum 8 ani)

eu am avut basedof, am luat iod radioactiv dupa care m-am ales cu hipotiroidism.in primul an m-am simtit f bine dar de vreo 8 luni am si eu aceleasi simptome plus palpitatii care dureaza si cateva ore pe zi, oboseala, dureri de cap, stare de rau general aproape in fiecare zi. mentionez ca tsh, ft4, calciu sunt in limite normale si iau eutirox de 50. nu stiu la ce doctor sa mai merg si ce sa mai fac sa ma simt normal

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elena miha
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elena miha
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.