Clickmed
programare rapida la medic

Pata rosie sold fetita 20 luni raspuns medic

Afectiunile pielii la copii
Intrebare postata de babci cu 9 ani in urma

Buna. cam de cca 1 luna au aparut niste pete rosii, grupa pe soldul fetitei mele.NU prea i-am dat importanta, crezand ca este o iritatie de la scutec. Precizez ca folosesc acelasi timp de scutec si detergent.

Initial aratau ca niste icre mici de peste, insa pata s-a extins pe sold. Curios este ca nu are mancarimi micuta, nu are temperatura etc, asa ca nu stiu ce sa cred.

Acum, am fost la dermatolog, insa acesta s-a uitat pe net, ghicind un diagnostic..... Am dat-o pe micuta cu clotrimazol, insa pata rosie nu dispare. s-a extins in schimb, si s-a format o pata mare cat palma unei femei, interiorul fiind un pic rozaliu, dar pata are o margine ca de volanas de culoare rozacee.

Personal , mi se pare ca se extinde.....

Imi puteti da un sfat, cu ce ar trebui sa o tratez.

FAc mentiunea ca micuta este inca alaptata la san, dar consuma orice aliment.

Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pata rosie sold fetita 20 luni"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

aceata pata cu o asatfel de evolutie conduce la concluzia unei "Deramatoza alergice" ; medicul d-vs de familie va poate trimite cu recomandare la un medic pediatru "alergolog"; pana atunci nu mai folositi nici-un unguent. Ar fi important sa va reamintiti alimentele noi , pe care le-a primit fetita ( albusul de ou , ciocolata sau alt aliment , capsuni ?? in acea luna .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.