Clickmed
programare rapida la medic

Arsuri stomac/burta insotite de dureri de spate

Boli intestinale Ulcer peptic
Intrebare postata de Sin nombre cu 9 ani in urma

Buna ziua.In ultimul timp am inceput sa am niste arsuri ingrozitoare de stomac care apoi se muta in burta,si totodata dureri de spate.Durerea de spate e pe orizontala situata intre şale si mijlocul spatelui.Mi-am facut analize si radiografie dar totul a iesit bine,desi am ajuns la urgente si nu stiu ce purfuzie mi-au pus cei de acolo pentru ca durerea mi-a trecut si vreo luna nu m-a mai durut,dar in ultimele 2 luni iar a revenit.Am vorbit cu medicul meu de familie,ea crede ca e posibil sa fie anxietatea,deoarece pastilele de durere si cele de stomac la mine nu isi fac efectul,iar singurul lucrul care ma calmeaza e dusul fierbinte.Iar durerile de spate am presupun atunci ca ar fi de la injectia epidurala.Totusi de atunci au trecut cateva luni si la mine continua durerea.Pastile de durere,stomac,ceaiuri sau calmante,absolut nimic nu isi face efectul.Eu am ajuns la concluzia ca ar putea sa am o digestie lenta,durerile fiind foarte mari in stomac,burta si spate,asa ca am tot eliminat din mancare cam orice m-ar putea afecta,sucuri,prajeli,dulciuri etc dar degeaba...tot ma doare.Plus ca incerc sa mananc cat mai putin putin si de mai multe ori pe zi.Aveti vreun sfat?Am cautat pe net toate bolile care tin de durerile gastro-intestinale dar nu se potriveste nici una cu ce am eu.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Arsuri stomac/burta insotite de dureri de spate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

oana.mihaela (acum 9 ani)

ai facut si analiza pt helicobacter pylori?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de oana.mihaela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de oana.mihaela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Denisa (acum 10 luni)

trec prin aceasi problema ! urmaresc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Denisa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Denisa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.