Clickmed
programare rapida la medic

Probleme hormonale/ginecologice

Diverse
Intrebare postata de SimonaTrk cu 9 ani in urma

Buna seara! Am descoperit in urma cu cateva luni, in urma unui control ginecologic, ca am ovarele micropolichistice. Mi s-a recomandat sa imi fac analizele hormonale (exceptand prolactina si cortizolul seric). Toate au iesit cu valori normale, asa ca nu m-am preocupat , mai mult, dna ginecolog sugerandu-mi ca tratamentul nu este obligatoriu, ramanand la latitudinea mea. Am hotarat ca, pt moment sa nu urmez tratamentul, urmand sa ma decid ulterior. Intre timp, ultimele 2 luni, am avut menstruatii neobisnuit de lungi. In luna noiembrie timp de 15 zile, iar cea din decembrie persista de 28 de zile, fara oprire. Nu este abundenta, dar isi face simtita prezenta zilnic. M-am intors la ginecolog si mi-a prescris Gynease pt 30 de zile, iar pe urma Belara. Ulterior, am fost la un consult endocrinologic, iar in urma analizelor, mi-au iesit peste valorile normale prolactina si cortizolul seric. Prolactina este 24,58 iar valoarea de referinta este 23,30 iar cortizolul 654, referinta fiind intre 171-536. Mi s-a spus sa repet analiza de cortizol,dar de data aceasta sa fac analiza urinara, dupa ce imi trece menstruatia (Se pare ca nu da semne ca ar vrea sa treaca). De prolactina nu mi s-a spus decat ca e functionala. Nu ar trebui sa repet si aceasta analiza? E normal sa am meno-metroragii, luand in calcul toate datele problemei? Mentionez ca am 23 de ani, 1.57m si obezitate de gr I. De 2 luni urmez si o dieta recomandata de un nutritionist si fac sport.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme hormonale/ginecologice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Pentru tulbuari ginecologice si dezechilibre ale hormonilor sexuali feminini exista remedii naturale care pot sa fie administrate in asociere cu alta medicatie sau ca atare, fara a avea efectele adverse ale medicamentelor de sinteza.Capsulele Suport premenstrual au rol de echilibrare a hormonilor sexuali feminini si de reglare a ciclului menstrual iar ovulele Ginosept si ceaiul Ginosept au acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antipruriginoasă, anestezică locală pentru infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză, condiloame genitale.Pentru un tratament adecvat este necesar un consult la un cabinet de fitoterapie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.