Clickmed
programare rapida la medic

Sensibilitate mare

Afectiuni ale urechii
Intrebare postata de Catalin3539891 cu 9 ani in urma

Este normal sa pot auzi cum ticaie un ceas pe timpul noptii din alta camera ? cu usile inchise :( mentionez ca stau la bloc iar zidurile cat de cat izoleaza fonic destul de mult.
De asemenea uneori pot auzi converstiile vecinilor de la apartament de deasupra sau de jos, nici nu intra in discutie sa am vreun ceas care sa ticaie sau alta sursa de zgomot ritmica in camera cu mine ca nu pot dormi deloc.
Iar daca este liniste deplina de multe ori aud un tiuit destul de accentuat in urechi, nu stiu daca este normal aceasta sensibilitate, nu se manifesta tot timpul dar nici vreo cauza anume asociat cu acest fenomen nu am gasit.

Problema e ca de multe ori ma trezesc mai mult obosit decat odihnit :( si asta stiu sigur ca se datoreaza zgomotului, spun asta ca lucrez pe vas de croaziera unde este tot timpul un zgomot constant de la motoare si aer conditionat iar oboseala in timp se instalaza rapid.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sensibilitate mare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.