Clickmed
programare rapida la medic

VA ROG SA MI DA TI UN SFAT

Boli intestinale
Intrebare postata de krisskross cu 9 ani in urma

Salut. De o luna de zile am dureri de stomac (capul pieptului )cu arsuri care coboara in jos pe sub coaste in partea stanga unde simt ca o unflatura am scaune moi citeodata tari dureri sub buric citeodata si in dreapta si stanga Citeodata arsurile urca sus in piept.Am facut radiografie ale organelor , analize sange(aici mi au gasit amilaza 105),echografie abdomino pelvica,TC(scaner cu contrast intravenos) abdomino pelvica,endoscopie esofag stomac deoden si nu au gasit nimic .Va rog daca puteti sa mi da ti un sfat ca sunt foarte disperat nu stiu ce sa mai fac incotro sa o iau ptr ca eu am aceleasi dureri in continuare si nu mi au dat decit nexium40 gr si paracetamol medicamentatie.VA MULTUMESC ANTICIPAT

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "VA ROG SA MI DA TI UN SFAT"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

luminita270 (acum 9 ani)

Paracetamol???????????? Despre ce vorbim? AMILAZA VALORI NORMALE- in sange = 8-32UW/1 ml ser= 230-2700 UI/l ser- in urina = 16-64 UW/ml urina= 8000-30000UW/24 ore sub 5500 UI/l. Indicat ar fi sa faceti si un control al enzimelor pancreatice,biliare. Din simptomatologia dvs. reiese ca ati avea probleme biliare(litiaza,colica ) sau BRGE.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
krisskross (acum 9 ani)

DRAGA Luminita in primul rand multumesc de raspuns am omis sa spun ca analizele pe care le am facut sunt facute in Spania unde de altfel si locuiesc dar nu asta este problema .Am sa ti scriu citeva din analizele care mi le au facut biochimia generala ..glucoza 97mg7dL[ 76-110].....urea 36mg7dL[10-50]..creatinina 0,86mg7dL[ 0,6-1.2]....ALT/GPT 22U/L[1-40]....bilirrubina total 0,36mg/dL[ 0,1 -1]....amilaza 83 U/L[28-100]..calciu total 9,66mg/dL[8,1-10,4]...sodiu 139mEq/L[135-145]....potasiu3.97mEq/L[3,6-5,2]... proteine totale 7,3g7dL[6-8,3]....albumina4.8g/dL[3,6-5] etc etc nu stiu daca se interpreteaza la fel si in Romania ptr ca cei de aici mi au zis ca toate rezultatele se incadreaza in parametrii normali

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de krisskross
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de krisskross
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
krisskross (acum 9 ani)

si am facut radiografie abdomen si torace, am facut echografie abdominala-pelvica,am facut scanerTC cu contrast intravenos abomino -pelvica,am facut endoscopie esofago-abdominal-deodeunal si mi au gasit decit( 3 chisti simpli la rinichiul stang si un chist la ficat in segmentul 7 )care spun ei ca nu au nici o importanta de aceea sunt disperat ptr ca durerile sunt aceleasi ...capul pieptului coboara in jos pe sub coaste partea stanga unde simt ca si cum as avea ceva umflat si deciteva zile au inceput si mai jos de buric dreapta si stanga,si spatele in zona opusa a capul pieptului.Sunt disperat. mi a mai ramas sa fac testul de HP si daca numi gasesc nimic nici acolo nu stiu incotro so iau ptr ca durerile exista.MULTUMESC

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de krisskross
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de krisskross
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.