Clickmed
programare rapida la medic

Tensiunea in cuplu raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de SCUMPIK4414 cu 9 ani in urma

N stiu cu ce sa incep mai exat,insa am nevoie de un sfat.Am o relatie cu o persoana mai mare decat mine cu 13 ani,am avut o perioada destul de grea,pe care,cred ca am depasit o,inca nu sunt sigura de acest lucru,insa tot ce s au intamplat intre noi cred ca m au "marcat"poate nu este cuvantul potrivit,dar nu gasesc altul in acest moment.Nu ma simt nici acum cum imi doresc,nu ma simt implinita,nu inteleg ce anume am,sunt nervoasa si parca tot ce face s au ce spune ma indispune,ma gandesc ca tot ce s a intamplat intr e noi a lasat o rana care este inca deschisa,am tinut foarte mult in mine si acum imi este greu sa o iau de la capat,imi este teama ca se va ajunge iar in acele momente in care am fost si stiu ca nu as mai putea continua si lupta asa cum am facut o.L am iubit enorm de mult,de aceea am si luptat pentru aceasta relatie,dar...nu stiu nici daca el ma mai iubeste,mi a aratat o perioada scurta,era cel pe care il stiam,cel de care eram indragostita,dar acea perioada a trecut foarte repede,cred ca aveam nevoie de mai mult,ca sa pot trece peste...a facut cv peste care nici acum nu am put trece,nu l am recunoscut si m a dezamagit foarte tare,nu ma asteptat de la el...nu stiu daca ma intelegeti,dar daca cineva o face,am nevoie de un sfat,sa mi spuneti cum sa trec peste toata acea perioada grea,sa o dau uitarii si sa am puterea sa o iau de la capat.Va multumesc!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tensiunea in cuplu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Draga mea,
Inteleg ca suferi foarte tare si cu greu iti gasesti resurse "sa lupti". Intr-o relatie sanatoasa e ca intr-un dans in care fiecare are grija sa nu-l calce pe celalalt pe picioare, nu ca intr-o lupta.Spui ca iubitul tau este cu 13 ani mai mare si a facut ceva peste care nu ai putut trece. Chiar trebuie sa accepti totul doar pentru a avea o relatie? Vorbesti despre iubire. A cui iubire? Doar a ta?
Sfaturi nu-ti poate da nimeni,fiecare are propria lui experienta de viata, iar a ta e unica. Raspunsurile se afla la tine, dar te pot sprijini cu drag sa le gasesti pe cele mai potrivite si solutia sa fie cea mai buna pentru tine.
Cu drag,
Psihoterapeut,
Marina-Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologia cuplului.

Inscrie-te aici!
Advertisement
SCUMPIK4414 (acum 9 ani)

Aveti foarte mare dreptate!Cred ca decat eu am luptat pt aceasta relatie si tot eu am avut de suferit cel mai mult pt ca el nu da impresia ca sufera nici macar un pic de ceea ce se intampla in relatia noastra.Schimbarile de care vorbeam au durat aprox o saptamana si...acum am ajuns la fel...nu stiu ce sa fac,imi este teama sa ma rup din nou,am mai trecut printr un divort,dar l am cunoscut pe el si am trecut foarte repede de acea despartire,dar atunci era cu totul alta persoana,ma sprijinea in tot ceea ce faceam si in deciziile mele,in schimb,acum....este cu totul alt om fata de cel pe care l am cunoscut si de care m am indragostit...nu inteleg cum o persoana se poate schimba atat de mult,radical as spune,si aceste schimbari cred ca au venit odata cu mutarea noastra in casa lui,s au de asta tin sa ma leg eu deoarece sunt atat de confuza incat nu stiu ce sa mai cred...va multumesc frumos pt raspuns!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SCUMPIK4414
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SCUMPIK4414
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.