Clickmed
programare rapida la medic

Infertilitate secundară raspuns medic

Infertilitate feminina
Intrebare postata de pszyche cu 9 ani in urma

În urmă cu 8 ani am rămas însărcinată, dar sarcina s-a desprins de uter cu o fâșie din el. Am RH negativ iar tatăl RH pozitiv. Nu am primit nici un fel de vaccin. După avort am început să am probleme de sănătate care au evoluat în timp: fac chisturi/tumori în diferite zone ale corpului, atât țesuturi moi cât și oase, de la zona reproductivă până la creier. Nu știu și nici nu se descoperă cauza problemelor mele de sănătate, sunt literalminte un porcușor de guineea pentru oricine este dispus să încerce să identifice cauza sau măcar un tratament funcțional. Din păcate, organismul meu nu mai face față medicamentelor, cu atât mai puțin antibioticelor. La care nu fac alergie mă lasă fără vlagă, cu candida și plină de pete pe piept, gât și spate. Prin urmare, am renunțat la operații și tratamente interminabile și organismul meu pare să răspundă pozitiv acțiunii mele. În prezent mai am doar 2 chisturi (unul mandibular și unul pe creier) și anul acesta am primit undă verde să încercăm pentru o sarcină.

Știind că nu vom avea copii, atât soțul meu cât și eu ne-am agățat de această oportunitate și acum încercăm să concepem. Din păcată, am întâmplinat niște mici obstacole: AMH-ul la mine e 0.4, ovulația în ziua a 9-a, eu RH negativ, iar soțul pozitiv plus trompe înfundate. Recent am făcut o operație de desfundare a trompelor, iar după operație am avea la dispoziție o lună jumate să încercăm să rămân însărcinată.

Aici se ivesc câteva probleme: după operație m-am trezit cu dureri destul de nasoale, atât la urinare, efort cât și la contact sexual. Am urmat programul pe care ni l-a făcut obstetricianul, am luat antiinfalamtoare supozitoare, iar la o lună după operație analizele mele arată astfel: eritrocite 50/µL, leucocite 500/µL, sediment urinar=Abundente leucocite >50/camp. Frecvente hematii colorate 8-10/camp. Relativ frecvente celule epiteliale scuamoase; Urocultură=Bacteriurie < 1000 UFC/ml (fara semnificatie clinica) 1000 UFC/ml = prag de detectie al uroculturii uzuale UFC = unitati formatoare de colonii. Restul e în limitele normale. Menționez că nu am luat nici un fel de antibiotice după operație pe fond alergic și nici nu se întrevede posibilitatea unui tratament medicamentos (am luat în schimb Aspenter și No-Spa și sunt, evident, din nou plină de pete). Ce semnificație au aceste rezultate? Ce aș putea să fac în situația mea fără să pun în pericol prima șansă care se întrevede în ultimii 8 ani de a fi mamă?

Mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infertilitate secundară"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. P. S. MDr. P. S. este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna ziua,
as vrea sa va pun o intrebare referitoare la semnele bolii pe care o aveti...
As vrea sa stiu daca aveti pete mai pigmentate pe corp (ca de cafea cu lapte) daca da, cam cate sunt? Alunite in regiunea axilara si/sau inghinalla?
Va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. P. S.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. P. S.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.