Clickmed
programare rapida la medic

Stare de ameteala si alte ciudatenii

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de hendrix cu 9 ani in urma

Acum 2 ani in primavara am avut primele simptome de ameteala.Initial era ameteala cu moleseala, pur si simplu simteam cum mi se moaie genunchii si imi pierd echilibrul insa reuseam de fiecare data sa raman in picioare si sa merg drept.Mi-am facut analize(orl,cardio,tiroida,rmn,ct,ochii,sange).peste tot analize ok insa eu la fel de ametit.Am fost la neuro(3 doctori)in afara de sfaturi si niste pastile nu am rezolvat nimic.De exemplu daca intru intr-un magazin gen kaufland sau carrefour unde sunt unitati de alea de aer conditionat puse pe tavan ametesc instant si am tendinta sa bag capul intre umeri ca parca ma simt mai bine.in schimb in masina daca bate aerul conditionat din fata nu am nimic.In timp am scapat de moleseala de la genunchi insa ba ma inteapa uneori capul , ba am o presiune pe ochi asa, o durere surda de scurta durata,ba tresar foarte tare inainte sa adorm ... sau adorm si nici bine nu apuc ca ma si trezesc agitat asa.in general starea asta de ameteala e aproape permanenta,m am obsinuit asa cu ea, mai am si atacuri de panica cred dar nu stiu exact ce se intampla cu mine si pe unde am fost nimeni nu m-a lamurit.Faza nasoala e ca am inceput sa ma gandesc ca am diferite boli incurabile si psihicul meu e la pamant,is constient ca totul poate fi pe fond psihic insa nu reusesc sa echilibrez balanta sa pot gandi mai pozitiv oricat de mult ma straduiesc.Urmeaza sa merg in perioada urmatoare la un psihiatru sa vad ce imi zice si acolo.Viata personala acasa nici gand , nu mai am starea necesara si de acu am parte si de reprosurile sotiei.E cam groasa treaba,din cate am citit sunt multe persoane cu astfel de simptome, voi ati gasit vreo solutie temporara macar ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stare de ameteala si alte ciudatenii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

yuri boyka (acum 9 ani)

pt tine hendrix.stiu pe cineva care te poate ajuta.asta e mailu meu [email protected] imi scrii si vorbim

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de yuri boyka
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de yuri boyka
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
luminita270 (acum 9 ani)

Megi la un ORL-IST.Este posibil sa ai o sinuzita care s-a cronicizat in timp.Cat despre atacurile de panica,lasa-le deoparte,gandeste-te ca ele nu sunt mai puternice decat tine.Atunci cand apar,primeste-le si priveste-le ca facand parte din viata ta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihoterapeut Gabriel Pîrvan MPsihoterapeut Gabriel Pîrvan este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Pacientii care sufera de anxietate, panica sunt extrem de ingrijorate cu privire la multe aspecte ale vietii (familie, profesie, sanatate etc) si risca sa se imbolnaveasca si de depresie. Acestia se simt agitati si nerabdatoari, catastrofeaza, sunt atenti la potenţialele pericole (“daca o sa se intample …daca o sa faca…daca raman fara”), se simt obositi mai tot timpul, nu se pot relaxa si nu se mai pot concentra asupra sarcinilor pe care le au de indeplinit. In plus, se confrunta cu tot soiul senzatii fiziologice, somatizari (stari de ameteala, amorteala, gastrita, insomnie, migrene etc).

Pentru rezolvarea acestor probleme de anxietate se recomanda sedintele de psihoterapie online sau la cabinet. Daca ai nevoie si de medicatie anxiolotica te putem indruma catre medicul nostru.
In sedintele de psihoterapie vei invata sa te relaxezi, sa ramai calm atunci cand te confrunti cu situatii mai dificele si sa iti canalizezi energia pentru a le rezolva. Vei invata sa iti inlocuiesti gandurile si emotiile negative cu unele mai adaptative, sa te echilibrezi emotional, sa ai mai multa incredere in tine, sa te dezvolti si sa te bucuri de viata ta.

Mai multe informatii si despre tratarea atacurilor de panica poti citi accesand acest link in bara de cautare sau direct din site-ul Psihoutil.
http://www.psihoutil.ro/psihoterapie-cognitiv-si-comportamentala/panica/

http://www.psihoutil.ro/psihoterapie-cognitiv-si-comportamentala/anxietate/

Daca ai si alte intrebari, nelamuriri imi poti scrie linistit aici sau pe adresa de mail.

Multa sanatate!
Psih. Gabriel Pirvan
Mail: [email protected]
Tel.: 0764.443.184

www.psihoutil.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Ametelile si vertijul.

Inscrie-te aici!
Utilizator11529233959 (acum 5 ani)

Și eu am foarte rău ameteli iau betaserc 24 la sfatul neurolog ului ca am sindrom vestibular am scăpat de ameteli dar am o stare de rau la stomac și mai rău mă enervez rau și imediat ce pot sa fac ajutați va rog

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11529233959
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11529233959
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.