Clickmed
programare rapida la medic

Vreau copil,dar nu pot sa am

Infertilitate feminina
Intrebare postata de membru285224 cu 9 ani in urma

IntrebareBuna, ma numesc Moldovan Luisa si am 42 de ani.Cam de un an incerc sa fac un copil si nu prea reusesc.In primavara anului curent,am avut niste probleme cu un chist in partea stanga.Problema a fost rezolvata,a disparut chistul.Am avut contact si in zilele fertile,care din cate stiu eu incep cam din a zecea zi de ciclu,si tot nu am ramas. In vara de fapt am ramas si am avut avort spontan la aproape 3 saptamani.De atunci nu am mai ramas.Mentionez ca am la activ doua intreruperi de sarcina,una facuta la 25 de ani si una la3 luni la varsta de 33 de ani.Mai am o intrerupere pe cale medicamentoasa,efectuata la Spitalul din Brasov la varsta de 38 de ani.Dar doar de un an si ceva imi doresc,cu adevarat un copil.Mai iau zilnic o pastila de vitamina E si un acid folic,nu stiu daca ajuta.Ce ma sfatuiti sa fac?Perioada fertila e ok?Nici nu stiu cum sa va zic,insa imi doresc enorm un copilas.Ce sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau copil,dar nu pot sa am"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Nadia Cupsa (acum 9 ani)

In speranta ca v-ati atins scopul mult dorit si ca problemele dumneavoastra s-au rezolvat, poate v-ar ajuta sa citesti din experienta altor persoane care au trecut prin infertilitate secundara si au ajuns sa isi vada visul implinit. http:***

Pe langa aspectele medicale, in 30 % dintre cazuri, infertilitatea poate avea cauze psihoemotionale care sunt important sa fie rezolvate, ele constituid veritabile bariere subconstiente. De multe ori odata cu indepartarea barierelor psihologice succesul nu intarzie sa apara. Daca decideti ca ar fi util pentru dumneavoastra o abordare holistica care sa includa si psihoterapia, va stau cu drag la dispozitie.

Date de contact Psih. NADIA CUPŞA

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
AlexandraGheorghe (acum 9 ani)

Buna! Nu stiu cat de mult te ajuta vitaminele pt a ramane insarcinata..eu am 40 de ani si am deja un copil, am divortat de primul sot si m am recasatorit acum doi ani, sotul meu nu are copii si isi doreste foarte tare insa eu nu reusesc sa raman insarcinata.. la fel ca tine sunt atenta la perioada fertila dar nu s-a intamplat pana acum. Sunt constienta ca este si din cauza varstei si ca este mult mai dificil acum sa raman, insa am o colega la munca care a avut mari probleme de fertilitate, a fost operata de fibrom, a avut si rani pe col si a reusit sa aiba doi copii cu ajutorul medicilor de la *** la 35 de ani, ceea ce mi se pare extraordinar. Mi a dat datele de contact ale dnei Codreanu si mi am facut o programare. Am ramas surprinsa sa vad o asemenea clinica in romania, se vede ca lucrurile au evoluat si la noi iar calitatea serviciilor este net superioara fata de spitalele de stat. Sper sa raman insarcinata anul acesta pentru ca pt mn acum fiecare an conteaza. Bafta!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AlexandraGheorghe
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AlexandraGheorghe
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1484659602 (acum 7 ani)

De fapt la varsta de 38 de ani si mai mult sa ramaneti însarcinata e greu (sunt cazuri cand pe cale naturala ramane însarcinata). Trebuie sa mergeti la ginecoloc, iar apoi la un specialist în infertilitate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1484659602
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1484659602
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.