Clickmed
programare rapida la medic

Mancarim de urechi si gat

Afectiuni ale urechii
Intrebare postata de lorycutza cu 9 ani in urma

Buna ziua
Am si eu o problema de ceva timp, am niste mancarimi de urechi si gat care nu imi dau pace, desi am fost la ORL cu aceasta problema. Doamna doctor care ma cosultat nu a gasit dopuri de ceara in urechi dar mi-a spus ca am timpanele putin modificate, adica nu stau prea bine cu auzul dar in rest nu a vazut nimc altceva. Asta probabil din cauza ca am lucrat in club. In schimb ma trimis sa fac o radiografie si ma diagnostificat cu sinuzita frontala stanga, mi-a dat tratament pe care l-am si terminat. Am luat tador de 3 ori pe zi, boenar 1 x zi, cuminol 2 x zi, cetebe c immunity plus 1 x zi si de 4 ori pe zi im dadeam cate 2 pufuri in fiecare nara de Bioparox. Inainte sa merg la doctor cu vreo cateva zile nu mai avem mancarimi in urechi si gat si nici pe parcursul tratamentului nu am mai avut treaba dar dupa ce l-am termnat la cateva zile au inceput iara. Doamna doctor a zis ca e posibl sa am acele mancarim din cauza ca am sinuzita, da acuma ce sa mai fie ca eu cred ca s-a tratat. As vrea sa im dati ceva tratamente naturiste daca se poate sa incerc ceva ca nu mai pot de cat de tare ma mananca urechile. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mancarim de urechi si gat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.