Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajutati-ma raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de maria.myrela cu 9 ani in urma

Buna ziua...ma numesc Maria am si eu un frate...a avut o boaala acum 1 an de zile...si de cateva luni are o stare de agitatie in el..simte ca nu se poate controla...spune ca are nervii la stomac care i se urca pana in cap...am ajuns de multe ori la urgente cu el...medici spun ca nu are nimic e perfect sanatos...se plimba prin casa si zice ca nu se poate relaxa..cand vreau sa vorbesc cu el imi spune taci...sta in aceiasi pozitie foarte mult timp si daca se misca merge incordat...va rog ajutati-ma ca numai stiu incotro sa o iau...fratele meu are 28 ani...astept raspuns...va Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajutati-ma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psihoterapeut Gabriel Pîrvan MPsihoterapeut Gabriel Pîrvan este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Ȋmi pare rău pentru fratele tău! Ințeleg cât de greu vă este cu această situație. Dacă cauza nu este medicală, atunci este posibil să fie pe sistem nervos. In acest caz, in prima faza, poate apela la un consult psihiatric. Te pot pune ȋn legătură cu dna. dr cu care ținem legătura. E bine de știut că medicația nu schimbă gândirea și comportamentul unei persoane, doar ameliorează simptomele fiziologice atata timp cât urmeaza tratamentul. La ȋncetarea medicației, de cele mai multe ori simptomele revin, de aceea este bine să combine tratamentul medicamentos cu tratamentul psihoterapeutic.
Copiând acest link sus ȋn bara de căutare, poti citi mai multe despre tratamentul - psihoterapeutic vs. medicamentos:
http://www.psihoutil.ro/bine-ati-venit/deosebirile-dintre-psiholog-si-psihiatru/

O abordare efcientă a tulburărilor emoționale (furie, stres, nervozitate, anxietate s.a) o reprezintă psihoterapia cognitiv-comportamantală.
Această formă de psihoterapie conține metode de schimbare a stilului disfuncțional de gândire, generator de stima scazuta, nesiguranta, timiditate, furie, depresie și, în consecință, dificultăți de integrare în viața personală sau /și profesională.
Psihoterapia cognitiv-comportamentală se poate realiza foarte bine în cabinet dar la fel de practic și chiar mai comod prin intermediul internetului, adică, online!

Ȋn cadrul ședințelor de psihoterapie va ȋnvăță și tehnici de relaxare, de detensionare fizică și psihică.
Copiând acest link sus ȋn bara de căutare, poti citi mai multe despre relaxarea autogenă:
http://www.psihoutil.ro/dezvoltare-optimizare-personala/relaxare-training-ul-autogen/

Sper ca aceste informații să vă fie utile!
Multă sănatate fratelui tău!

Psih. Gabriel Pȋrvan
Mail: [email protected]
Tel.: 0764.443.184

www.psihoutil.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.