Clickmed
programare rapida la medic

Iritatie severa

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Oana-san cu 9 ani in urma

Buna. Am si eu o problema, acum vineri m-am epilat inghinal cu ceara, dupa care m-am iritat foarte tare iar ieri (sambata), cam pe la ora pranzului, m-am trezit cu niste basicute pe zona in care m-am iritat cel mai tare. Lichidul nu este incolor, ci un alb galbui, asa a fost din start. Am mai avut problema asta inca de doua ori, tot de la iritatie (de la absorbante), am fost la medic iar ultima data mi-a spus ca este o alergie. Insa de data asta mi-au aparut se aceste basicute, imi e foarte frica sa nu fie herpes, cu toate ca nu am avut senzatia de arsura decat foarte putin la inceput, si ma doare la fel de putin doar cand apas pe ele. Mentionez ca herpes am in corp dar e cel bucal, nu vaginal, nu am facut niciodata si intotdeauna m-am protejat cand am avut eruptile la gura. Am inceput sa ma dau cu Nidoflor, unguent cu care m-am dat si in celelalte doua cazuri, si pare a fi ok, doar ca nu imi dau seama daca basicutele s-au retras cat de cat sau nu. In schimb nu doare sau arde, foarte putin ustura cateodata, doar cand se produce frecare cu chilotul. Va rog dati-mi o idee si dumneavoastra ce ar putea fii, de mers la medic oricum am sa merg daca nu se retrage cat de cat pana maine. Sper din suflet sa fie doar o alta alergie provocata de iritatie, dar severa. Multumesc...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Iritatie severa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.