Clickmed
programare rapida la medic

Ma respinge copilul

Depresie
Intrebare postata de alexa alexa cu 9 ani in urma

Buna ziua, sunt o mama foarte disperata simt ca inebunesc de durere fetita mea in varsta de 5 anisori si 9 luni....ma respinge in urma cu 3 ani am divortat de tatal ei si incerc si ma chinui sa nui lipseasca nimic fetite i fac toate poftele ba chiar de dragul ei am pastrat llegatura cu fostul sot sa nu imi supar si sa sufere copilul ...dar ea este foarte atasata de el si ma dispera lucrul accesta ba chiar ma simt neputincioasa uneori sta doua zile la mine apoi vrea la el.... nu ma pot intelege cu ea de loc i spun ca o iubesc sintot timul o rasfat o alin5 i cumpar tot ce vrea dar nimic ....sta cat i fac poftele apoi pleaca la el...nu inteleg de ce? Unde gresesc ? el este mai tot timpul pecat cu taxiul nui face toate mofturile cum i fac eu sta mai mult cu bunici... nu inteleg de ce si ce pot face in acest caz am incercat varianta sa nui mai cumpar asa multe sa fiu si eu ca el dar....degeaba nam avut nici un succes ...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma respinge copilul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Draga Alexa,
Pana la varsta de 5 ani fetitele dezvolta un puternic atasament fata de parintele de sex opus, devenind chiar rivale uneori cu mamele,acest aspect, numit complexul Oedip, urmand a fi rezolvat intre 5 si 7 ani. Nu poti sta linistita ca se va rezolva de la sine, daca fetita te respinge, ac***a in vedere divortul prin care ati trecut impreuna. Faptul ca ii faci toate mofturile nu e solutia cea mai buna, numai ca nu exista sfaturi general valabile, fiecare situatie fiind unica. E nevoie sa discuti cu un psihoterapet care va analiza situatia intr-un mod profesionist si iti va fi alaturi tie si fetitei pentru a depasi aceasta situatie dureroasa. Inteleg ca este destul de important pentru tine, daca doresti, te astept cu drag.
Psihoterapeut
Marina-Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
alexa alexa (acum 9 ani)

Va multumesc pentru raspuns ....o zi buna ...va voi contacta cu drag...;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexa alexa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexa alexa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.