Clickmed
programare rapida la medic

Tulburari de personalitate, pierderi de memorie

Migrena
Intrebare postata de T3ckTon1k cu 9 ani in urma

Buna ziua! Fiica mea in varsta de 17 ani, se confrunta cu dureri permanente de cap, de intensitate mare si de palpitatii. La conditii de stress intens ea a uitat pur si simplu cine era in jurul ei, isi considera parintii criminali si ii era frica de orice persoana, crezand ca toti vor sa o omoare. In timpul episodului, am observat ca avea pete mici albe pe buze dar nu cred ca sunt spume, iar cand a trecut (pana acum a avut 2 episoade unul de 30 min altul de 1-2ore in care isi mai revenea si iar incepea). Inainte si intre episoade a facut 2 RMN si ambele arata o pata neagra undeva in zona cefei iar doctorii nu au fost in stare sa ne lamureasca, nestiind ce este aceasta. Ne-au sfatuit doar sa evitam stress-ul spunand ca el este cauza dar pareau foarte nesiguri. Ce poate fi? Intr-adevar ea este o fire sensibila dar nu cred ca poate duce la asa ceva... Asta pe langa hipertensiunea pe care a avut-o de cateva ori de a inceput sa ii curga sange pe nas.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tulburari de personalitate, pierderi de memorie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SonyMarika (acum 9 ani)

pare a fi shizofrenie paranoida , medicul de familie ar fi trebuit sa stie unde sa va trimita la specialist. FAta are nevoie de tratament

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SonyMarika
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SonyMarika
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
eva40 (acum 9 ani)

Fata dvs poate se drogheaza in secret,ar trebui sa va duceti la analize cu ea

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eva40
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eva40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Un remediu natural util dar nu suficient, este Confort emotional.Se poate administra cate 1-2 capsule de 3-4 ori pe zi, in cure de 2-3 luni.Este indicat un consult la un medic specialist si luate masurile necesare.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.