Clickmed
programare rapida la medic

Acnee-Stafilococ auriu

Boli de piele
Intrebare postata de DanHoria cu 9 ani in urma

Buna ziua ! Am 16 ani si de 2 ani am inceput sa am cosuri pe fata..In urma cu aprox. 3 saptamani, am fost la medic si am urmat un tratament facial+ skinoren.Am schimbat igiena, prosop nou calcat cu fieru de calcat in fiecare seara pus pe perna..Spalat foarte bine pe maini..Am schimbat alimentatia..Mananc numai ce am pe o lista recomandata de medicul dermatolog..Acum 1 saptm. au venit rezultatele si se pare ca am stafilococ auriu.Mi-a prescris pe langa acel tratament facial de la IVAPUR, o solutie facuta de doamna doctor+ skinoren, un antibiotic pe nume Oxacilina..nu prea a dat rezultate..l-am luat de 4 zile si mai am 3 zile dar nu vad aproape niciun rezultat..Acneea este foarte intensificata in barbie si pe nas..Si am pete pe obraji,pometi..Si am cateva cosuri fara cap asa intrate in piele ca niste noduli ..unu in obraz si unu pe gat..care ba apar ba dispar..Vreau si eu sfaturi de la cei care au trecut prin asa ceva sau detin informatii despre care am nevoie..Cum as putea sa ma barbieresc si cu ce?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Acnee-Stafilococ auriu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Nnnnnnn (acum 8 ani)

Buna. Lupt si eu cu Stafilococul auriu de vre-o 4 ani si nu ii pot da de capat.Problema se complica la momentul in care vre-un medic vrea sa imi prescrie tratament,pe motiv ca stafilococul e rezistent practic la toate antibioticile, presupun ca este din motiv ca organismul meu a fost ghiftuit pe deplin cu medicamente/antibiotice de la virsta de 4 ani cind am fost diagnosticata cu osteomelita la genuchi.
Mentionez mai jos antibioticile la care este sensibil stafilococul:
Ofloxacina
Levofloxacina
Ciprofloxacina
Ceftriaxon
Primele 3 fac parte din aceeasi grupa ceea ce duce tratamentul spre sanse minime. Ofloxacina am primit in pastile deja in 2 ture,incercari de a mistui stafilococul.
Imi poate recomanda vre-un medic ce sa fac? Nu de alta dar am obosit sa tot merg la o multime de medici care imi prescriu doar creme, geluri, in cazul meu lupt cu stafilococul care imi e motivul acneei.
Mizez mult pe receptibilitatea Dvs.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
teodora (acum 7 ani)

buna fetelor, la fel si eu ma confrunt cu acneea de ceva vreme si la analize mi-a iesit ca am stafilococ, iar de 2 zile folosesc mibazon, observamd ca nu mi au mai aparut alte pustule iar cele vechi se retrag....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.