Clickmed
programare rapida la medic

Dureri de cap intense

Migrena
Intrebare postata de T3ckTon1k cu 9 ani in urma

Am o MARE proglema! Prietena mea in varsta de 17 ani se confrunta de 2-3 luni cu dureri de inima, hipertensiune, palpitatii, a fost internata doar o noapte, a primit niste medicamente de inima (aspacardin si alte medicamente comune) si a fost lasata acasa punand tot pe seama stresului. Dupa 1 luna a aparut o cefalee intensa care nu raspundea la medicamente, a facut un RMN si doc. a spus ca se vede ceva pe film si a intrebat-o daca avea emotii si a pus din nou totul pe seama stresului. Dupa cateva zile a inceput sa aiba furnicaturi ale picioarelor si sa uite chestii banale (ceea ce patim cu totii, nimic deosebit) dar acum cateva zile a inceput sa aiba crize necontrolate de care nu isi aminteste decat ft. vag, mama ei a povestit ca a incercat sa o atace pt ca i-a luat telefonul si a facut spume si a dus-o la alta doctorita care a pus din nou totul pe seama stresului. Chiar astazi a avut o astfel de criza la care am asistat doar eu in care repeta intr-una: "Ma omor" si se inrosise foarte puternic la fata, avea ochii bulbucati, a inceput sa se tavaleasca pe jos si abea dupa 5-10min am reusit sa o linistesc. Acum, dupa 2 saptamani a facut un EMG si alt RMN. EMG a iesit bine dar la RMN a aparut din nou "un ceva", expresia doctorului negru, de dimensiuni reduse in interiorul craniului. Ce credeti ca ar putea fii?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri de cap intense"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

LUCIA (acum 9 ani)

AM DURERI DE CAP DE 2 ANI SI JUMATATE ,DIAGNOSTIC CEFALEE TENSIONALA,DAR AM STARI DE OBOSEALA ,MA DOARE TOT CORPUL ,DIMINEATA MA TREZESC SI MAI OBOSITA,AM UN TRATAMENT DUPA CARE DOAR DORM,SUNT FOARTE SPERIATA VA ROG DACA CINEVA POATE SA MI DEA SFATURI ,LE MULTUMESC DIN SUFLET SI ASTEPT

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
eva40 (acum 9 ani)

durerile de cap sunt posibile sa apara din fff multe cauze,una dintre ele ar fi lipsa sarurilor minerale.Cu o lingurita de sare inghitita cu apa,de cele mai multe ori trece,daca nu,ar fi bine sa vorbim pe adresa de mail unde puteti sa-mi scrieti,este yahoo si id ul este ***iniuta jos ***,nu va panicati.Oare nu a consumat etnobotanice fata respectiva?de multe ori victima nici nu stie ca i s- administrat ceva ilegal

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eva40
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eva40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.