Clickmed
programare rapida la medic

Reumatologie sau ortopedie

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de Liciu cu 9 ani in urma

Buna ziua,

Vreau sa obtin un diagnostic pentru mai multe afectiuni ce tin de sistemul osos si si cel muscular si va rog spuneti-mi la ce sectie sa ma duc - reumatologie sau ortopedie - ac***a in vedere urmatoarele afectiuni:
1. tasare vertebre L4-L5 si L5-S1
2. deformare coloana spre partea stanga in zona cervicala
3. pocnituri ale spatelui miscarea umarului stang inspre fata
4. pocnitura puternica la soldul drept in faza finala a unei miscari de rotatie. Daca repet miscarea de mai multe ori, incep sa simt o jena, un fel de incalzire, durere surda in zona articulatiei, dar inspre axa corpului
5. degetul mare de la mana dreapta nu il pot extinde complet, la fel ca pe cel de la mana stanga. Imi provoaca o durere ca si cum ceva apasa gresit in articulatia dinspre varful degetului.Tot la acest deget, la articulatia de la baza lui este un os care a iesit putin in afara, inspre podul palmei, ca o rotunjime pe care daca o apasa simt o durere care se rasfrange de-a lungul degetului

Va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Reumatologie sau ortopedie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.