Clickmed
programare rapida la medic

Nu pot dormi noaptea. raspuns medic

Tulburari de somn
Intrebare postata de ProudArianne cu 9 ani in urma

Buna ziua. Nu mai pot dormi noaptea, ma ia somnul pe la 3 dimineata ( nu am alta ocupatie, cum ar fi televizorul sau calculatorul) , iar in timpul somnului am tot felul de vise ciudate si ma trezesc obosita. Acum doua zile, tatal meu mi-a spus ca el s-a trezit la 6 dimineata pentru a se duce la serviciu, iar eu am iesit din camera mea si eram gata sa ii arunc un pahar cu apa in fata. Cand l-am auzit am ramas cu gura cascata pentru ca nici in momentul de fata nu imi aduc aminte sa fi facut asa ceva. Aceeasi chestie s-a intamplat cu cateva luni inainte cand am fost in vizita la matusa mea, mi-a spus si ea ca m-am trezit noaptea si umblam prin bucatarie, dar of, acelasi lucru: Nu Imi Mai Aduc Aminte! Ce as putea sa fac? Exista vreun ceai, medicament? * Am uitat sa mentionez ca pentru a dormi iau rareori un sfert de Xanax.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu pot dormi noaptea."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Tamara Marcovici MDr. Tamara Marcovici este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna ziua. Suferiti de tulburare a somnului (insomnie datorata instalarii dificile si tardive a somnului; somnambulism). Recomand consult de specialitate de somnologie. Este necesara evaluarea complexa a somnului in cazul D-voastra. Centre/cabinete de somnologie exista in majoritatea oraselor mari din tara. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Tulburari de somn.

Inscrie-te aici!
Advertisement
ramona (acum 8 ani)

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. De vreo luna am episoade de insomnie noaptea. Acum de o saptamana nu stiu daca am dormit 15ore in total. Seara am o neliniste si o presiune in corp de nu ma pot relaxa. Sunt foarte incordata. Am incercat extraveral, linistres si sedativ pc. Nu stiu cum sa scap de aceste insomnii. Dip***aata la 8 plec la servici iar noaptea nu pot dormi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vlad (acum 8 ani)

Insomnia este cauza depresiei. Eu am rezistat vreo 5 nopti si 5 zile fara somn iar dupa am dormit 24 de ore. Si eu sufar de insomnii dar nu dau importanta. Mai iau la nevoie Sanval. Ramona nu este o solutie sa iei somnifere ca dau dependenta. Incearca sa iei Calciu+Magneziu+ D3. Nu trebuie sa te gandesti prea mult ca ai probleme cu somnul. Totul o sa treaca de la sine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrian (acum 8 ani)

Am si eu probleme de somn, dorm pe la ora 3 sau 4 dimineața, la șapte ma trezesc si merg la servici. Nu știu ce sa fac sa pot sa na culc cum trebuie. Va rog aștept răspuns, am 35 de ani.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.