Clickmed
programare rapida la medic

Piele care se inroseste

Boli de piele
Intrebare postata de Radu777 cu 9 ani in urma

De aproape un an, am inceput sa am urmatoarea problema. Pielea mi se inroseste foarte repede, dar in unele locuri (in jurul sprancenele, pe obraji si pe nas) ramane asa aproape mereu. A inceput cu o pata pe piept (cel putin asa cred), dar apoi s-a extins pe tot corpul, si acum sunt "patat" si pe picioare si pe burta, si pe maini. Am fost la dermatolog, la doi dermatologi. Unul mi a dat un diagnosticat de pitiriazis rozat, mi a dat niste antihistamice care opreau mancarimie, dar dupa oprirea tratamentului, boala era inapoi. Celalalt dermatolog mi-a dat diagnosticul de urticarie colinergica. Si mi a dat tot niste antihistamice... Care in final n-au dus la niciun rezultat pe termen lung. Credeam ca boala nu se ia, dar a de curand prietenei mele i au iesit pete similare. Si si prietenei ei cu care a fost in vacanta i au iesit aceleaasi tipuri de pete. Sunt semi disperat si va rog sa mi spuneti daca vi s-a intamplat si voua asa ceva si cum ati reusit sa scapati.

multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Piele care se inroseste"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Va recomand un consult la un cabinet de medicina naturista pentru a primi un tratament adecvat.Sunt remedii naturale din plante care va pot ajuta.Curele de detoxifiere cu complexe din plante medicinale sunt si ele indicate in afectiunile cronice ale pielii.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
anonim (acum 8 ani)

fa bai cu ceai de troscot timp de 20/ de minute o data pe zi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.