Clickmed
programare rapida la medic

Tiroidita autoimuna

Diverse
Intrebare postata de As. medical Anca cu 9 ani in urma

Buna ziua,
De doua luni ma confrunt cu o stare generala alterata,debutul a fost un episod de dispnee care incet incet a atras si alte simptome cum ar fi:simt o oboseala constanta,durere de cap,nu ma mai concentrez,nu mai am reactie la ce se intampla in jurul meu,palpitatii(am fost la cardiolog si sunt ok din acel punct de vedere), constipatie de aproximativ o luna(beau ceai pt digestie usoara si iau un medicament pe baza de plante pt balonare caci altfel nu pot iesi),dupa care au aparut senzatii ciudate la gat si piept,nod in gat,ma doare cred ca esofagul e acolo unde simt eu intre stern si tiroida deci fix in dreptul pieptului simt o durere surda ca o apasare,ca o arsura care se duce pana in spate,senzatie de nod in gat care se accentueaza dupa ce mananc.am facut analize,ecografii inclusiv la tiroida,hormonii tiroidieni sunt in limite normale,doar proteina c reactiva e pozitiva si o usoara anemie,si mi s-a spus ca am tiroidita autoimuna,tratament seleniu si atat(s-a facut o ecografie tiroidiana)
in continuare eu ma simt rau,aceleasi dureri in piept,mi-e frica sa mananc pt ca simt ca ma sufoc dupa si ca imi raman alimentele acolo,nu pot sta pe spate culcata pt ca simt un fier pe pieptul meu.intrebarea mea e...toate aceste simptome sunt cauzate de tiroida sau in paralel poate fi si o alta afectiune?
Va rog din suflet daca e vreun medic amabil sa ma bage in seama caci nimeni nu ma asculta,de doua luni ma chinui! va rog

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tiroidita autoimuna"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.