Clickmed
programare rapida la medic

Deget inestetic dupa unghie incarnata

Boli de piele Granulomatoza wegener
Intrebare postata de PRUDGAB cu 9 ani in urma

Buna ziua! In urma cu doi-trei ani am avut o unghie incarnata la piciorul drept pe care nu am tratat-o asteptand sa treaca de la sine deoarece imi era foarte frica ca o sa ajung la doctor si o sa-mi scoata unghia. Bineinteles,o curatam zilnic,dar in zadar. O buna perioada de timp nu s-a vindecat,iar in tot acest timp mi-a fost afectat si degetul. S-au format granuloame(nu stiu exact daca spun bine) in partea dreapta a degetului,iar dupa ce mi s-a vindecat, in sfarsit infectia,degetul meu a ramas deformat...''carnea'' aceea s-a cicatrizat si acum am un deget mai mare. Vreau sa stiu daca se mai poate face ceva sa am degetul ca inainte. Se poate opera?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Deget inestetic dupa unghie incarnata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Alina (acum 8 ani)

Bună ziua. Si eu am avut unghia de la degetul mare de la picior incarnată, aveam si granulom ,si infecție. Si ieri, după 9 luni de când am tot amânat sa merg la chirurgie din cauză că imi era frica de operație" mi-am luat inima in dinți " :)) și am mers si m-am operat. NU TE DOARE DELOC OPERAȚIA ! M-a anesteziat si nu am simțit nimic. Te doare foarte puțin doar când iti injecteaza anestezicul. A tăiat tot,inclusiv granulomul. Curaj. Te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie si sa intrebi ce se poate face in cazul tău. Si el va ști sa te indrume ! O zi bună

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.