Clickmed
programare rapida la medic

Pot lua capsule de anghinare daca sufar de litiaza biliara?

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de marialya cu 9 ani in urma

Buna ziua va roog sa ma ajutati cu un sfat,mentionez ca am fost diagnosticata cu litiaza biliara ...mai exact prin martie,in urma unui regim mai sanatos as putea spune nu am mai avut nici un fel de criza decat usoaree dureri uneori ,ecograf nu am mai repetat caci din martie nu as vrea sa dau nume....dna dr.... nu sa exprimat tocmai placut..la diagnosticul meu ..ma rog, pana la urmatorul ecograf as vrea sa mai incerc cu una alta ma refer la tratamente naturiste si am niste capsule de anghinare.... ce parere aveti le-as putea lua?? la contraindicatii scrie ca nu se iau in cazul litiazei...-ar interesa muult parerea......si dca mai aveti alte pareri sfaturi va rog din suflet sa mii le spuneti sunt interesata .astept cu interes rasp dvs...mulumesc!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot lua capsule de anghinare daca sufar de litiaza biliara?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

marialya (acum 9 ani)

vroiam sa zic ca atunci knd mia fost pus diagnosticul intr-un mod nu tocmai placut am ramas cu maaari dureri de inima...........imi doresc din suflet si cred ca se poate rezolva si fara operatie .... de aceea rog persoanele care au trecut prin asta sau care au informatii legate de subiect sa*-mi dea un sfat ........ o parere ....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialya
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialya
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.