Clickmed
programare rapida la medic

Durere incheitura la mana dreapta

Oase si articulatii
Intrebare postata de supika cu 9 ani in urma

Buna ziua,

Ma doare mana dreapta in zona incheieturii. Initial a inceput cu o durere usoara care nu era deranjanta dar de o perioada durerea a crescut. Daca tin mana pe mouse cateva minute ma ard tendoanele de la incheietura inspre degete si pe mana in sus pana la cot. Simt o durere in antebrat de parca as avea febra musculara. Am fost la reumatologie si dupa analizele de sange mi s-a spus ca nu am nimic ce tine de reumatologie. Am fost la fizioterapie unde mi s-a spus ca as avea sindrom de tunel carpian si am facut 10 sedinte de fizioterapie: curent, laser, ultrasunete, masare locala cu antiinflamator. Am folosit o perioada si orteza pentru incheietura si cu toate acestea continua sa ma doara. De aprox 3 luni folosesc mouse-ul cu mana stanga si cu toate acestea mana dreapta tot ma doare. Ma puteti ajuta cu indrumari, la ce medic as mai putea sa merg? Sunt Inginer, lucrez in IT si daca la 33 de ani ma lasa mainile probabil trebuie sa ma reprofilez. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere incheitura la mana dreapta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Tarek Nazer MDr. Tarek Nazer este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna ziua
E foarte simplu , daca durerea merge pe deget mic , inelar este sindrom de compresie nerv ulnar , daca merge pe police , index este vorva de sindrom tunnel carpian , se poate face EMG ce arata compresia pe nerv .
Tratamentul chirurgical de eliberarea nervului e una foarte simpla .
Pentru a citi mai mult despre citeste pe pagina mea , unde se explica totul despre asta si puteti adressa intrebari acolo .
O zi buna
Www.facebook.com/consultatieortoedie
Si cauti tunnel carrpian in artricole
Www.consultatieortopedie.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tarek Nazer
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tarek Nazer
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.