Clickmed
programare rapida la medic

Problema tensiune baiat 16 ani

Hipertensiunea arteriala (HTA)
Intrebare postata de Alexandru. cu 9 ani in urma

Buna seara. Ma confrunt cu o problema de aproximativ 7 zile..Sa incep cu inceputul...Sunt o persoana rezistenta la raceli sau alte boli, pana la varsta asta nu am avut parte de boli grave din fericire. Acum cateva zile am adoptat o tuse productiva urata, mai pe scurt tusesc pana vomit, ma doare plamanul drept de cate ori tusesc.. Am facut o radiografie la plamani, si se pare ca pe plamanul drept am cateva pete negre, nu foarte inchise, nici o pata alba. Am facut si probe la sange/urina si am iesit bine. Ce ma sperie este ca: Mi-am luat tensiunea pentru prima data in viata mea la medicul meu de familie, si m-a speriat putin... 14 cu 8... M-a indrugat ca este aproape de hipertensiune, si ca se pot intampla multe... De atunci si pana acum mi-am luat tensiunea zilnic..14 cu 8... Este ingrijorator? Este posibil ca asta sa fie tensiunea mea in conditiile in care mama mea are tensiunea 11 cu ceva si tatal meu 12 cu ceva? Medicul de familie m-a lasat asa, fara un diagnostic clar. Un sfat de la un profesionist? PS: Nu obisnuiesc sa fac exces de sare la mancare, imi place sa fac sport deoarece imi doresc sa dau la academia de politie.. Am 1.75 inaltime si 55 de kg daca este relevant..Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema tensiune baiat 16 ani"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.