Clickmed
programare rapida la medic

Posibil candidoza - partenera are leucoree

Candidoza
Intrebare postata de tcsh cu 9 ani in urma

Buna ziua, de aproximativ 6 luni in urma contactului sexual cu prietena mea la 2-3 zile distanta dupa contact imi iese ceva ce seamana cu candidoza pe penis. Am observat primele 3-4 ori am zis ca e o chestie de igiena insa dupa am hotarat sa isi faca un test ac***a in vedere ca eu nu am avut pana in prezent (25 de ani) vreun fel de problema de genul. Si-a facut papa nicolau in mediu umed si consult ginecologic cu recomandare de ecograf (care nu a apucat sa si-l mai faca pana in prezent). Problema este ca dupa primul contact sexual intr-o oarecare zi, la doua zile distanta imi apart niste puncte rosii pe preputul penisului iar la alte 2-3 zile distanta dupa tot preputul are o pelicula subtire, uscata, usor alba care la contact (spalare) dispare imediat dar raman acele bubite rosii pe tot preputul. Mirosul este foarte rar prezent si deranjant, marea majoritate a timpului nu miroase deloc, totul dureaza in jur la o saptamana, dupa prima saptamana imi trece totul (mentionez ca intre timp tratez cu advantan local) dar mai raman pret de aproximativ o saptamana foarte putine bubite rosii si foarte putin sesizabile dupa care dispar si e totul ok, pana la urmatorul contact sexual cand apar din nou si se repeta aceleasi simptome in aceeasi ordine si durata de timp. Testele ei i-au iesit bune, nu sa descoperit nimic in afara unei Leucoree care dupa cum a explicat medicul este fireasca la anumite femei, aparent si la ea. Care ar putea fi problema? Mentionez ca eu nu am fost la analize insa am decis urmatoarea data cand se intampla sa mergem amandoi sa ne refacem.
Va multumesc anticipat pentru eventuale sugestii, raspunsuri si sfaturi.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibil candidoza - partenera are leucoree"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.