Clickmed
programare rapida la medic

Himenul se poate rupe accidental?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de monica1851998 cu 9 ani in urma

Am aproape 17 ani si da, inca mai sunt virgina, nu am intretinut contacte sexuale.
Din curiozitate am intrat pe acest forum si am observat intrebari legate de himen.
Daca himenul este situat la intrarea in vagin...atunci se poate rupe accidental? Cand eram mica, saream um gard cu tepi in varf de 4-5 cm, fara sa vreau am alunecat si am cazut fix.....Tin minte ca m-a durut foarte tare si mi-a curs sange, dar nu stiu mai exact ce a fost.
Ce inseamna sa ai himenul elastic?
Din simpla masturbare se poate rupe?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Himenul se poate rupe accidental?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

mihaelafuller (acum 9 ani)

buna! din simpla masturbare nu se poate rupe doar daca introduci degetul in vagin, himenul elastic de obicei se rupe mai greu cu trecerea timpului inaintand in varsta si da este posibil ca la acea varsta frageda sa se fi intamplat ceva pentru ca ai avut simptome de dezvirginare sa speram ca nu, poti merge la un ginecolog si te poate vedea mai exact
numai bine iti doresc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mihaelafuller
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mihaelafuller
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ada (acum 9 ani)

Se pune prea mult accent pe o banala membrana,ce spunem de fetiscanele care fac sex anal sau oral,prefera sa isi mastrubeze partenerii ,insa au himenul intact?ele sunt fecioare,nu? Hai sa ne luminam putin mintea! Draga mea,o virgina se observa din comportament,nu-i nevoie sa mergi la ginecolog cat timp nu ai intampinat o problema de ordin medical ,dupa debutul vietii sexuale atunci trebuie sa mergi la controlul de rutina,insa nu inteleg mentalitatea infecta a barbatilor care nu stiu sa faca distinctia intre o virgina din punct de vedere moral,care practic nu a cunoscut placerea actului sexual cu un partener ( mastrubarea nu inseamna dezvirginare indiferent de ceea ce se intampla) si o individa care a preferat sa devina o sclava,un obiect sexual doar ca sa aiba un himen intact de teama parintilor,de teama sa nu fie descoperita mai tarziu ca nu mai e ''''virgina''''. Da esti virgina si daca esti o fata atenta iti vei alege un partener responsabil si intelegetor,o sa vezi ca nu trebuie sa dai explicatii inutile pentru ceva ce un barbat inteligent stie sa faca diferenta.

Raspuns marcat ca abuz
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.