Clickmed
programare rapida la medic

Ejaculare precoce

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de poker cu 9 ani in urma

Buna! Am 18 ani, si imi iubesc iubita si ma simt rusinat de faptul ca nu pot rezista mai mult. Problema este ca ma termin prea repede, in 20 de sec sunt gata! Am citit ca la varsta asta ar fi normal sa nu ma tina mult ca nu as avea experienta necesara, dar totusi doar 20 de sec ? Am mai citit precum ca daca as exersa cu iubita mea as putea trece peste problema asta! Sau sa nu ma mai gandesc in timpul actului sexual la momentul final sau la ceea ce fac ( acm serios: cum sa nu te gandesti ? la ce sa gandesti la sobolani morti la ce ? ). Vreau sa scap de problema asta si sa rezist mai mult, ca nici unei femei nu i-ar place sa fie "incinsa" si dupa sa ramana asa pt ca nu mai pot !!! Poate conta si raportul inaltime greutate ? Ar putea fi de la masturbare ? Sa incep sa fac exercitiile kegel sau altcv ? Rog seriozitate! Ma dispera problema asta! HELPPPPPPPPP!!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejaculare precoce"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

mihai (acum 9 ani)

sunt cateva variante:

1. p***a inainte de act... daca esti un om normal deja al doilea numar ar trebui sa dureze mult, iar al treilea te opresti cand te plictisesti.
2. nu stiu daca sa te gandesti la sobolani morti, dar de obicei la televizor la un film ajuta mult.... cand vrei sa iti muti mintea de la a-ti da drumul, esti un pic atent la actiunea filmului in timp ce dai lap***asi o sa vezi cum scade excitatia si nu mai simti ca trebuie sa temini, e ca si cum bati cuie in acoperisul casei.
3. exista intreruperea... cand te apropii de final, iesi si stai un pic, te uiti pe geam, te duci pana la baie, un minut doua, dupa care vii si continui. momentul in care te intrerupi si timpul dupa care continui trebuie sa ti le determini singur dupa cateva exercitii, dar odata ce le-ai gasit, o sa realizezi ca in momentul in care continui, te simti ca si cum ai fi avut orgasm si esti fresh. practic iti pacalesti corpul ca ai avut orgasm desi nu ai avut.
4. da lap***acat de des poti... nu cred ca e vreo femeie deranjata daca termini in 20 de secunde primul numar, daca mai vii cu inca cel putin unul in care sa se termine si ea. la varsta ta, ar trebui sa poti pune faianta 24/7....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.