Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de psihiatru?

Schizofrenie
Intrebare postata de Maria141098 cu 9 ani in urma

Buna ziua! De cand eram mica aveam prieteni imaginari cu care ma jucam sau vorbeam cand eram suparata, acum insa am aproape 16 ani si prietenii imaginari au devenit ceva de care nu pot scapa. Aproape de fiecare data cand fac ceva le cer parerea. E ciudat sa merg pe strada si sa incerc sa par cat mai normala si in acelasi timp sa discut cu ei..dar ma simt foarte confortabil cand le vorbesc.
Acum aproximativ 7-8 luni m-am certat cu un prieten apropiat, pe care il si placeam. Am trecut peste, sau cel putin asa cred, intr-o luna, doua, dar apoi am intrat intr-o stare ciudata de tristete, nu mai aveam chef de nimic, voiam sa stau singura, sa dorm incontinuu si eventual sa mananc cat mai mult. in fiecare zi de atunci ma gandesc la sinucidere, dar e bine ca sunt prea lasa pentru a face ceva periculos. Am probleme cu anxietatea. de cand eram mica mi-era frica de intuneric, dar acum nu suport sa stau singura intr-un loc intunecat. am impresia ca cinva ma va ataca. e posibil sa sufar de schizofrenie sau de alta boala psihica? nu vreau sa le spun parintilor, nu vreau sa-i ingrijorez.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de psihiatru?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

buna (acum 9 ani)

Buna, nu suferi de nici o schizofrenie. Esti foarte normala. Si vorbitul cu persoane imaginare nu este pathologic cu atat mai mult cu cat astfel de persoane chiar exista sub forma de ingeri sau duhuri.
Ce ti s-a intamplat dupa deceptia sentimentala are orice om, indiferent daca vorbste cu altii sau nu !
Se pare insa ca nu ti-ai revenit dupa acea deceptive si asta e singura problema a ta .
Insa e o problema usor remediabila. Te pot ajuta sa scapi de aceasta tristete in numai 15 minute si gratuit.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Maria141098 (acum 9 ani)

Se pun si halucinatiile? Am avut una cand aveam vreo 11 ani, alta acum cateva luni si una azi...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria141098
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria141098
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.