Clickmed
programare rapida la medic

Durere de coccis

Oase si articulatii
Intrebare postata de UnAnonim cu 9 ani in urma

Buna seara!
Am o durere in zona coccisului, cam de o saptamana. In primele 3 zile, senzatia de disconfort aparea doar ocazional, in general in timpul mersului pe jos. (Totusi, cauza cred ca e statul excesiv pe scaun, la birou.)
Ulterior s-a accentuat durerea, pentru aproximativ 3 zile. La un moment dat, am folosit Ben Gay si pentru moment disconfortul a devenit si mai intens.
De 1-2 zile s-a atenuat, e mult mai bine; intre timp am inceput sa folosesc Sindolor.
Mentionez ca am si cifo-scolioza accentuata in zona lombara, insa foarte rar ma doare spatele si nici in perioada aceasta nu am avut disconfort in alte zone ale coloanei, decat in zona coccisului.
Ce credeti ca ar putea fi? Din cate m-am documentat eu, cauzele pot fi foarte banale (tras curent, transpiratie, pozitie gresita etc) si rareori e un simptom pentru afectiuni mai grave, cum ar fi hernie de disc sau fractura, caz in care cred cred ca disconfortul ar mai intens si nu s-ar atenua.
Multi medici, din cate stiu, nu-si pot da cu parerea daca nu se face un RMN mai intai. Ca sfat, credeti ca are rost sa imi fac un RMN? sau sa merg doar la un consult?

Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de coccis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Este posibil sa va ajute un specialist in terapia craniosacrala.Dintre unguentele cu aplicatie locala va recomand pe cel cu Ghiara diavolului și untul pământului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sari (acum 9 ani)

Incearca sa faci gimnastica, daca poti Tai chi, in orasul tau sau Gym Ball-gimnastica cu mingea medicinala- sau cauta pe You Tube astfel de exercitii care sa-ti ajute irigararea zonei cu lichide, caci datorita statului indelungat , zona nu se mai iriga cu sange, limfa si apoi apar durerile intre oasele care se freaca intre ele.Sau sa sari coarda.
Cand stai la birou, daca iti poti permite, sa sezi pe o minge medicinala, mare, pe care mai poti in timpul serviciului sa iti misti zona sacrala pe suprafata mingii.
Seara unge-te cu ulei de catina, si lasi acolo uleliul sa isi faca efectul, este foarte bun ca remediu de refacare a tesuturilor.
Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.