Clickmed
programare rapida la medic

Poate exista o legatura? raspuns medic

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de Amsh cu 9 ani in urma

Buna ziua! Sotul meu are colesterolul 414. Nu este o persoana supraponderala si nu are colesterolul marit din cauza alimentatiei. Din contra: ia tratament (singurul la care a reactionat este cel cu fibrati si nu cu statine) si alimentatia este de regim. Inteleg ca metabolismul ar fi vinovat de acest colesterol marit. Va intreb: o functionare defectuoasa a glandei tiroide (chiar daca aceasta la ecografie arata bine), ar face posibila cresterea colesterolului? Daca nu, ce drum ma sfatuiti sa urmez, pentru ca efectiv, nu stiu incotro sa ma indrept. Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate exista o legatura?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Hipotiroidismul poate sa fie asociat cu hipercolesterolemie.
Este recomandat sa determinati TSH; daca valoarea sa va fi ridicata, se sustine diagnosticul de hipotiroidism si va necesita tratament adecvat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Dezechilibrele hormonale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Amsh (acum 9 ani)

Multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Amsh
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Amsh
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
buna ziua (acum 9 ani)

Tot ce invata medicii cat si oamenii de la ei sau din mass-media este pe dos caci industria farmaceutica ne invata totul gresit pt. a putea deveni consumatori de lunga durata de medicamente.

1. Colesteroul este un produs primar ar ficatului din care se fabrica o sumedenie de hormoni, cu care se repara venele si arteriile si cu multe alte functii.
Colesteroul nu provine din alimente grase asa cum crede lumea inca ci este un produs al corpului. Unul chiar foarte necesar.

2. Cine da statine sau alte medicamente pt. combatarea ficatului de a mai produce aceasta substanta necesara este un idiot sau un profitor pe seama sanatatii omului. Tratamentul colesterolului ridicat este intre timp cea mai profitabila afacere a concernelor farmaceutice si totodata cea mai mare p***ae pe care o face pacientul care se lasa speriat de niste valori definite chiar de concernele care produc aceste medicamente.

Colesterolul marit apare automat cand corpul repara vene sau arterii in urma unoc conflicte emotionale (certuri, rivalitati, procese, etc) si valoarea lui scade de indata ce procesul de reparatie e incheiat.
A avea frica de colseterolul marit este ca si cum ai avea frica ca zidarul care iti construieste casa a cumparat mai mult ciment si pietris ca sa faca zidurile.

Omului i se face frica cu valori de laborrator definite gresit, i se arunca in fata o teorie mincionosa si i pe urma se dau medicamente scumpe care nu fac altceva decat sa-i impiedice buna functionare a ogansimului care vrea doar sa repare ceva.
Vai si amar de cei care i-u medicamente care impiedica ficatul sa produca colester ! In afara sa mareasca profitul acestor medicamente care sunt pe plan mondial pe locul 1 intre timp nu fac nimic bun.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.