Clickmed
programare rapida la medic

Ochi bulbucati, cauze ?

Diverse
Intrebare postata de Alexboy197 cu 9 ani in urma

Buna ziua! Am o intrebare care ma macina de foarte mult timp si in ciuda incercarilor de a o confirma nu am reusit, desi sunt 100% sigur ca ceva nu este in regula . Problema mea consta in faptul ca ochii mei sunt foarte, foarte bulbucati si iesiti din orbite . Am consultat un medic endocrinolog pentru a vedea daca nu manifest cumva boala Basedow Graves, am facut un set de analize iar medicul mi-a spus ca totul este absolut in regula . Tin sa mentionez ca mama mea prezinta atat afectiuni ale hipertiroidei cat si boala Graves . Dupa aceasta, am zis sa consult un medic neurolog, din nou, nimic, sanatos tun . Am zis ca e momentul sa consult un medic oftalmolog, fiind convins ca acesta va putea depista ceva in neregula, insa nici-un rezultat, perfect normal, mi-a dat niste lacrimi artificiale pentru faptul ca mi se inrosesc ochii din cand in cand, dar in rest, nimic ! Am spus nu se poate ! Asa ca am mers sa consult al doilea medic oftalmolog, la Polisano in Sibiu, pentru ca avea aparatura profesionala, insa iarasi, nici un rezultat, perfect normal ! Am crezut ca o iau razna, cum se poate sa nu fie nimic ? Am tumoare! Altfel nu se poate! Asa ca am fost si am facut un RMN, nimic ! Absolut nimic ! .. Efectiv simt ca innebunesc, am devenit obsedat de faptul ca nu am mai intalnit o persoana cu ochii asa de bulbucati ca ai mei ! Nu stiu ce ar putea sa fie, nu stiu unde sa merg, cum sa o depistez, ce ar trebui sa fac ?! Am citit pe internet ca e posibil ca boala Graves sa se manifeste chiar daca analizele pentru tiroida ies normale, si ca ar trebui sa consult un chirurg oculoplast . Va rog, orice sfat, orice idee, unde ar trebui sa merg, unde sa fac o consultatie, analize, teste, presupuneri care poate sa fie cauza, investigatii ceva, orice ?!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ochi bulbucati, cauze ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Ia pune o poza cu tine sa vedem si noi, daca ai motive de ingrijore.Sa nu te temi sa pui poza, ca e un forum medical.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.