Clickmed
programare rapida la medic

Dureri abdominale

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de brunettha cu 9 ani in urma

Buna seara! Am 23 de ani.De aproximativ 2 saptamani au inceput sa ma doara sanii, apoi s-au marit, dupa care durerea a incetat si au mai scazut in volum, apoi am inceput sa am dureri in hipogastru cu iradiere in fosele iliace, urcand apoi durerea pana in epigastru. Timp de 3-4 zile ma trezeam dimineata cu greturi.Greturile mai reveneau si pe parcurusul zilei.Acum am observat ca atunci cand merg sau car ceva durerea se accentueaza pluc ca se mentine permanent oboseala. Mentionez ca in trecut am avut probleme cu bila, dupa ce aveam o alimentatie bogata in grasimi. Luam No-spa si Colebil si imi reveneam. Acum am luat doar No-spa, dar durerea nu s-a ameliorat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri abdominale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

antoneta142936 (acum 9 ani)

n-ai facut un test de sarcina ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
brunettha (acum 9 ani)

Ba da.Am facut un test in prima zi de intarziere.A doua liniuta era foarte pala,abia se vedea.Am zis sa astept o saptamana incepand cu prima zi de intarziere si sa il repet.Poate asa imi da un rezultat clar.Pentru ca mi s-a mai intamplat odata sa imi apara a doua liniuta asa si nu am fost insarcinata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de brunettha
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de brunettha
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.