Clickmed
programare rapida la medic

Racesc Lunar Ajutor

Boli respiratorii
Intrebare postata de nicu07 cu 9 ani in urma

Buna,
Am o problema foarte grava cu racelile, mai exact racesc lunar si nu imi trece doar cu antibiotice tari (Zynat 500, Kp***ax 500 etc.). Acuma o sa va spun toata povestea;
Inca de mic tot faceam amigdalita pana am ajuns sa scot amigdalele afara, insa de atunci nu s-au schimbat lucrurile devenind cateodata mai grav, fac laringita, faringita nici nu stiu simptomele sunt: saliva foarte ingrosata, scuip si prin somn, nasu infundat si o neplacere(usturime ) nu stiu cum sa explic; undeva in zona unde e legatura dintre nas si gura.(pe unde vin mucii din nas in gura scz de exprimare) . In urma cu 2 ani jumate am fost diagnosticat cu o forma de astm bronsic iar doctoru mia recomandat Singulair si Asmanex insa fiind scumpe nu leam luat decat la inceput.
Nu imi trece decat cu antibiotice cum spuneam si mai sus si m-am saturat sa iau antibiotice in fiecare luna de ex luna trecuta am luat levufloxacina si bisptol pt Stafilococus aureus si Enterococ care au fost descoperite in secretie in urma masajului de prostata; imediat dupa ce am terminat tratamentu am fost sami fac un film la plamani si dupa 3 4 ore am inceput sa tusesc, pana seara aveam simptomele de mai sus. Am fost la medic mi-a dat Zynat am luat 7 zile. Acuma am mancat alaltaieri inghetata cam multa cei drept seara iarasi simptomele de raceala mai mult si tusa. Am mers la farmacie si am luat Zynat iarasi. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac am incercat si tratamentu cu oua de prepelita , mananc fructe si legume.
Ce imi recomandati ce analize as putea face, ce vitamine ar trebui sa iau ? SUNT EFECTIV DISPERAT Anu acesta am racit in fiecare luna nu stiu ce sa mai fac ?
VA ROG AJUTATIMA

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Racesc Lunar Ajutor"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Mirna (acum 9 ani)

Cine ti-a zis sa iei antibiotice intruna? De la ele racesti mereu, pentru ca ti-au distrus imunitatea, microbii devin rezistenti la ele si organismul e mult mai sensibil la factorii de mediu. Iesi odata din cercul asta vicios. Sunt atatea preparate naturiste pentru raceala si imunitate, inclusive antibiotice naturale, incat n-ai nicio scuza. Propolisul, usturoiul, argintul coloidal, goldenseal, produsele din gama Biosept de la Fares sunt cateva exemple. Iar pentru nas infundat, faringita si alte probleme respiratorii iti recomand Respiration Blend, un produs american din plante care se gaseste tot la plafar.

Stafilococul auriu il avem cu totii pentru ca se gaseste peste tot, in mijloacele de transport, pe clante, la toaleta, in geanta, tel mobil etc, si nu il putem eradica din corp. Il putem tine sub control in schimb cu remediile naturale de care iti ziceam.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
nicu07 (acum 9 ani)

Iau antibiotice pentru ca nu imi trece am incercat si cu biomicin forte si cu biosept de la fares toate, Usturoi mananc zilnic plus inhalatie cu ceai de musetel si ulei esential de eucalipt fac si aerosoli credeti-ma ca am incercat. Iar de la antibioticele naturale trece mai greu iar eu muncesc si nu imi permit ca in fiecare luna sa imi abg concediu medical. Apropo lucrez si in aer conditionat.
Astept pareri Sfaturi
Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicu07
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicu07
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mirna (acum 9 ani)

Nici n-o sa-ți treacă dacă nu te opresti. Înțelege ca este un cerc vicios in care pe de o parte îți trece pe moment fiindcă sunt puternice, pentru ca după un timp problema sa revină in forța, deci e la mintea cocosului ca nu ele sunt soluția. Si o sa-ți distrugi in timp stomacul, ficatul si flora intestinala de ai sa te urci pe pereti. Antibioticele nu se iau decât dacă ai febra, ceea ce nu cred ca e cazul.

Uite îți propun schema următoare: tablete cu extract de mumio si propolis, câte una dimineața si seara înainte de masa, se țin in gura pana se topesc; goldenseal câte 3 pe zi; Respiration Blend câte 2 de 3 ori pe zi si inhalatii cu ulei biosept forte. Ia tot acest tratament timp de 2 saptamâni. După care poți continua cu echinaceea, noni si păstura (produs apicol).

Nu pierzi nimic dacă încerci si varianta integral naturista, poate doar răceala următoare. ;)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Studenta anul vi MG (acum 9 ani)

Pentru cresterea imunitatii poti sa iei oscilococcinum. La mine au functionat, desi sunt ceva mai scumpe. O varianta mai ieftina sunt alte produse cu propolis. Problema este ca astmaticii au intr adevar o hipersensibilitate la infectiile bronhopulmonare datorita clearance ului ciliar diminuat. Cu alte cuvinte, mecanismul natural de curatare a plamanilor este alterat. O infectie respiratorie accentueaza la randul sau astmul. Este foarte important sa urmezi tratamentul pentru adtm prescris de medic. El se modifica in timp in functie de raspunsul la tratament.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Studenta anul vi MG
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Studenta anul vi MG
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.