Clickmed
programare rapida la medic

Intrebare raspuns medic

HIV SIDA
Intrebare postata de membru262363 cu 9 ani in urma

Buna ziua ,am si eu o problema,,sunt foarte speriata,,am avut un prieten cu care am fost impreuna timp de un an de zile, l-am iubit mult si credeam ca ne vom casatori deci am facut sex neprotejat,,dar dupa aceea am aflat ca ma mintise mult,inclusiv ca era divortat si desi nu era,,asa ca am incheiat relatia cu el. Acum dupa aproape 11 luni (timp in care el a incercat in mai multe randuri sa se scuze de minciunile lui,dar nu i-am acordat nici o sansa), mi-a spus ca ar fi bine sa-mi fac analizele de sange deoarece el are o boala dar nu a vrut sa-mi spuna despre ce este vorba,,eu acum normal ca il banuiesc de o boala cu transmitere sexuala,,momentan eu nu pot sa-mi fac nici o analiza caci sunt plecata din tara si abia peste o luna ajung acasa,Crede-ti ca ar fii posibil sa fiu invectata cu Hiv? precizes ca in acest interval de timp nu am avut nici un fel de simtome,,Daca Da este posibil sa fiu invectata cu asa ceva va rog sa-mi spune-ti ce este mai bine sa fac,la ce medic sa merg ,nu stiu sunt speriata de moarte,Va multumesc pentru raspunsuri,

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrebare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Este recomandat sa consultati medicul dermato-venerolog sau infectionist pentru evaluare.
Puteti determina anticorpii anti HIV intre timp.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul HIV SIDA.

Inscrie-te aici!
Advertisement
buna (acum 9 ani)

Buna,
nu te speria de HIV, caci este doar o inventie ! Exista un complex numita SIDA din care fapt parte vreo 20 de boli diverse...care duc la scaderea sistemului imunitar, insa virusul HIV este numai o inventie.
Daca ar exista HIV s-ar trasmite cu singuranta de la sot si sotie, insa in toata lumea exista zeci de mii de oameni care au iesit HIV positiv si partenerii lor sexuali nu.

Stiu barbati care au avut sex cu zeci de femei si nu s-au protejat niciodata... la fel si femei.
Daca ar exista HIV cu adevarat poti fi sigura ca ratele de infecatare in ultimii 30 de ani ar fi crescut enorm, insa ele au ramas constante in toate tarile civilizate dar asta nu e din cauza prezervativelor.

Citeste si convinge-te singura daca dispui de ratiune:
http://www.leacuri.net/index-Dateien/sida.htm

Daca nu, spor la panica. Caci sistemul medical si asta doreste. Testul HIV este un test alergica la anumiti factori printre care si smegma...
Alergia la smegma se face printr-un abus sexual sau viol. Sunt destepti cei care au facut testul...

HIV este cea mai mare frauda medicala...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.